Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп остави бакшиш от 500

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп остави бакшиш от 500
Коментари Харесай

Fox: Тръмп остави бакшиш от 500 долара и бележка върху сметката: „Долу данъците“

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп остави бакшиш от 500 $ в ресторант „ Tony and Nick`s Steaks “ преди протест на негови поддръжници във Филаделфия (Пенсилвания) и написа на сметката “ Долу налозите върху бакшиши “ “. Това заяви телевизионният канал Fox Business.

Според притежателя на заведението Ники Лусидонио визитата на Тръмп е било ненадейно, макар че предходния ден жена е влезнала в ресторанта и поискала да поръча 200 сандвича за събота за " специфични посетители ". По-рано на протест в Лас Вегас Тръмп даде обещание да отстрани налозите върху бакшишите, които служат като един от главните източници на приходи за развлекателната промишленост в Невада, в случай че завоюва президентските избори.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 5 ноември. Тръмп към този момент получи нужния брой делегатски гласове, с цел да бъде номиниран за претендент на републиканците за държавен глава. Настоящият президент на Съединени американски щати Джо Байдън, който се кандидатира за втори мандат, си обезпечи поддръжката на задоволителен брой делегати от Демократическата партия. Така борбата ще се разиграе сред същите претенденти като преди четири години, когато Байдън победи Тръмп, който се бореше за преизбиране на най-високия държавен пост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР