Експерт посочи, кои са най-добрите и най-лошите автомобили? Напоследък става

...
Експерт посочи, кои са най-добрите и най-лошите автомобили? Напоследък става
Коментари Харесай

Експерт посочи, кои са най-добрите и най-лошите автомобили?

Експерт уточни, кои са най-хубавите и най-лошите коли? Напоследък става все по-трудно да се откри най-хубавата кола. Някои бюджетни модели оферират по-добра стойност за парите от скъпите и първокласни.

Професионалистът в автомобилната промишленост Джеф Къд е карал стотици коли и е разкрил най-хубавото и най-лошото от тях.

Автомобилите с най-хубава цена издържат години след първичната покупка. Те са надеждни, ефикасни, не изискват високи разноски за поддръжка иимат прилична стойност при препродажба.

Експерт уточни, кои са най-хубавите и най-лошите коли? 24.06.24 13:36 Храните, които би трябвало да ядете, с цел да сте здрави 24.06.24 13:25 Идентифицирани са бойците, атакували синагоги и църкви в Дагестан 24.06.24 12:59 Прокуратурата: 6 години затвор за Брендо, под непоколебим режим 24.06.24 12:57 Скакалци нападнаха Сандански 24.06.24 12:53

Honda Accord е стилен седан с отлична продуктивност и спестовност на гориво. Моделите LX и EX се задвижват от 1,5-литров четирицилиндров мотор с турбокомпресор със 192 конски сили. Хибридната версия има 2,0-литров четирицилиндров мотор и два електромотора с обща мощ 204 конски сили.

Според специалиста, автомобилът има вярната композиция от изгодност, надеждност и комфорт. Също по този начин, Accord се обезценява много постепенно и не изисква огромни разноски за ремонт.

Toyota Camry е известна със своята надеждност, рентабилно обслужване и висока стойност при препродажба. Също по този начин, има относително дребна начална целесъобразна цена на дребно, само че не подценява продуктивността.

Моделът се задвижва от 2,5-литров четирицилиндров мотор, който създава 203 конски сили и има осемстепенна автоматизирана скоростна кутия.

Автомобилите с най-лоша цена са скъпи и са склонни да се обезценяват бързо. Те също са неприятно ръководени, не са икономични и изискват високи разноски за ремонт и поддръжка.

Не е загадка, че първокласните коли постоянно са едни от най-лошите във връзка с съотношението качество-цена. Те са склонни да се амортизират бързо и изискват скъпа поддръжка и ремонт. Имайки поради всичко това, Джеф Къд означи, че Jaguar XF е един от най-лошите коли, които е карал.

Първоначалната цена на Jaguar XF през 2024 година е била 51 075 $ на американския пазар, което е съвсем двойно повече от сегашната цена на Honda Accord и Toyota Camry. Въпреки това, след пет години, цената на препродажбата може да бъде даже малко под 30 000 $.

Колкото и страховит да е Мерцедес-Бенц S-класа, тази кола във връзка с характерностите си,  не си коства парите.

Началната му цена на дребно е 118 450 $ на американския пазар, а годишните поправки костват приблизително 1076 $. Също по този начин се обезценява приблизително с 46% след пет години.

Източник: auto.blitz

Още вести четете в: Бизнес За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР