На 13 юли се случи едно приятно астрологично събитие –

...
На 13 юли се случи едно приятно астрологично събитие –
Коментари Харесай

Дъжд от пари ще залее тези 5 зодии до края на юли

На 13 юли се случи едно прелестно астрологично събитие – пълнолуние в знака Козирог, което ръководи триумфите, кариерата и стабилността.

Тази вест е отлична за тези, които им е писнало от финансовата неустойчивост и неуверения метод на живот. По време на пълнолунието се образува мощен аспект – тригон – сред Луната и бъдещия възел в паричния знак Телец. Всичко това допуска паричният поток след 13 юли 2022 година да се отключи и напъните ви да бъдат възнаградени.

Най-после ще поемете по пътя, който желаете и ще се насладите на спокойни летни дни. Най-щастливи от обстановката ще са тези 5 зодии, които ще бъдат окъпани в пари.

 пари

Козирог

Това е вашата година! Нещата в живота ще се подредят и всичко ще тръгне както би трябвало. Можете да разчитате на финансова помощ от непосредствен човек или от някой член на фамилията. Не я отхвърляйте, тъй като по-късно ще съумеете да му я върнете без проблем. Предстои да получите подарък, който ще вдигне самочувствието ви.

Телец

Влиятелен и значим човек ще бъде вашият финансов настойник. Това ще бъде високопоставена персона, от която можете да очаквате парични приходи. Продължавайте да се стремите към съвършенство във всичко и триумфът няма да закъснее. Работете настойчиво и нещата просто ще се случат.

 пари

Дева

Третата земна зодия също ще бъде повлияна от пълнолунието в Козирог. Девите ще имат огромен шанс, подбуден от тяхна добра концепция, която би трябвало да развият до дъно. Очаквайте изненада от някой обичан човек. Вашето Слънце ще бъде в съвпад с тази превъзходна настройка дружно с Уран, възела на бъдещето и Луната, което предвещава обилни достижения и триумфи.

Стрелец

Стрелците може да разчитат на покачване, което ще се отрази благотворно на самочувствието им. Трябва да се възползват от луната в Козирог, тъй като имат действителен късмет за нарастване на приходите.

 пари

Близнаци

Безвъзмездна парична помощ чака Близнаците в най-скоро време. С огромната сума ще покриете дълг, който ви тормози от дълго време. Ако сте почнали някакъв нов план, действайте настойчиво и съобразително и нещата ще се случат.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР