Затворете очи и нарисувайте във въображението си картина, свързана с

...
Затворете очи и нарисувайте във въображението си картина, свързана с
Коментари Харесай

Магическа техника за желания на Новолуние

Затворете очи и нарисувайте във въображението си картина, обвързвана с вашите стремежи и фантазии. Колкото по-подробни са изображенията, толкоз по-бързо ще ви приближат до осъществяването на събитието.

Например, мечтаете за нова кола. Мислено визуализирайте по какъв начин влизате в автокъща. Към вас се доближава продавач-асистент. Ризата му е бяла. Развежда ви и ви демонстрира кола, отваряйки вратата на автомобила усещате миризмата на чисто новия кожен салон, кожата прелестно скърца докосвайки я. Именно такива нюанси са доста значими.

Важното е да осъзнаете, че събитието ВЕЧЕ се е случило. Не мислете за това като за опция. Вече се е случило. Това е вашата действителност.



Така вие създавате самобитна „ рамка “ на желанието си, което ще стартира да търси своя път за реализация, само че няма да излиза от рамките. Енергията на Вселената ще циркулира към построената визия и няма да е допустимо да излезете отвън границите на основания мисловен облик - последователно мечтаното ще пристигна в живота ви.

Не забравяйте, че човек има право независимо да ръководи своята орис. Никой не може да му попречи да построи живота си по мечтаната линия. Отдаването на инцидентни условия е погрешно решение. Необходимо е да вземете чук и пирони и последователно - дъска по дъска, тухла по тухла да изградите храма на личната си орис.

Важното е, че първият лунен ден е особено основан за основаване на астрални проекти. „ Владетелката на нощта “ ще ви съпровожда и оказва помощ на всеки стадий. И малко по малко вашата фантазия ще стане по-близка с помощта на мощната сила на новородената Луна.

Медитация на свещ
Мястото би трябвало да е безшумно и съвсем тихо. Подсигурете се никой да не ви безпокои.
Подгответе нова свещ авансово. Запалете фитила ѝ и я поставете покрай вас. Тихо се отпуснете, затворете очи. Мислите би трябвало да текат единствено в позитивна посока.
Представете си в елементи всички идни събития през новия лунен месец. Рисувайте облиците като към този момент осъзнати и изживени моменти. Например, би трябвало да вземете тапия. Почувствайте, че към този момент имате хубави оценки в книжката си, държите дипломата в ръцете си. Или фантазията ви е да получите нова позиция на работа. В подробни нюанси почувствайте по какъв начин седите на нов стол и подреждате значими документи и нещата си в чекмеджетата на ново бюро.

Когато процесът на визуализация завърши, пуснете изображението в галактическото пространство. Направете го леко и свободно, без да губите любовта в сърцето си.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР