Българската ясновидка предрича трудни времена и сериозни катаклизми в света.

...
Българската ясновидка предрича трудни времена и сериозни катаклизми в света.
Коментари Харесай

Най-важното събитие в световната история: зашеметяващата прогноза на Ванга за 2024 г.

Българската ясновидка предсказва сложни времена и съществени катаклизми в света. Според нея изходът от идната година ще бъде най-важният в историята.

Жизнен път

Самото име Вангелия се пояснява като " добра вест ", а предсказанията ѝ са неразгадано събитие, както и някои места от биографията ѝ, за които няма тъкмо удостоверение. Тя е родена в оскъдно семейство и рано губи майка си. Любима детска игра се трансформира в самобитен знак на ориста ѝ: Ванга постоянно е със завързани очи и търси скрити предмети в стаята, а играчките си ги лекува.

 Ванга

Когато е на 12 години, се случва покруса, която трансформира всичко. Историята е за това по какъв начин ясновидката е отнесена от торнадо, вследствие на което я намират да лежи с очи, цялостни с пясък. Животът на младото сляпо момиче е изпълнен с тествания: в такова положение тя би трябвало да се оправя с семейството и да се пробва да изкарва прехраната си.

Уникалната заложба на Ванга обаче скоро се демонстрира. Тя стартира да предсказва ориста на съседите си и да разшифрова сънищата на познатите си. Мистериозните съвпадения доста развълнуват съселяните ѝ, а през 40-те години за скъпи препоръки и предсказания към нея стартират да идват нуждаещи се от помощ хора от целия свят.

На ден тя приема към 130 души: някои желаят да надникнат в бъдещето си, други идват с вярата за излекуване. И тя в действителност оказва значително въздействие върху живота на хората.

Пророчества, които учудват даже скептиците

Авторитетът на Ванга става толкоз огромен, че даже политиците стартират да я слушат. Нещо повече, огромна част от казаното от нея изненадващо се сбъдва. Разпадането на Съветския съюз, сриването на кулите близнаци, гибелта на Сталин и принцеса Даяна – това са единствено няколко предсказания, които са поразително точни.

 Ванга

Струва си обаче да се вземе поради фактът, че някои неща не се сбъдват. Така да вземем за пример виденията за края на света през 1944 година и за хипотетичната четиригодишна война през 2010 година се оказват погрешни. Всичко това слага под подозрение дарбата на гадателката, само че все пак думите ѝ се слушат от мнозина и до през днешния ден.

Предсказанията на Ванга за събитията през 2024 година

Според ясновидката годината на Зеления змей в китайския зодиак няма да е лесна: пагубните метеорологични феномени и естествените бедствия няма да подминат популацията на света. Ще се усили броят на ураганите, торнадата и наводненията, което ще докара до големи опустошения и доста смъртни случаи, провокирани от вятъра.

Прогнозата за времето е много рискова: районът на Тихия океан ще преживее най-силното земетресение в историята и няма да се размине с жертви. Всичко това ще бъде в резултат на изменението на климата.

Ванга предвижда завладяването на планетата от " всесилен змей " и вероятното обединяване на три колоса - Русия, Индия и Китай. Тя приказва и за " червени пари " с числата 100 и 5, само че смисълът на това обръщение остава неразбираем.

 Ванга

Ясновидката предизвестява за огромна възможност от световен спор през 2024 година, а изходът от него ще бъде най-важното събитие в международната история. Възможно е заради това популацията да намалее. Според нея идната година дава обещание напрегнати връзки сред страните и конфликти на техните ползи.

Ако се съди по предсказанията на българската ясновидка, ни чака сложна година. Въпреки това не се отчайвайте, защото никой не може да даде точна гаранция, че това ще се случи.
Ванга и до през днешния ден си остава една от най-известните ясновидки, макар че доста от нейните предсказания не са се сбъднали. Невероятни съвпадения, тъничък нюх или огромна заложба - не е допустимо да се знае сигурно, само че не трябва да се не помни, че опитите да се надникне в бъдещето могат да бъдат много рискови.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР