Астрологът и таролог Юлия Лифанова съветва през септември да бъдете

...
Астрологът и таролог Юлия Лифанова съветва през септември да бъдете
Коментари Харесай

Септември ще бъде съдбоносен за тези 5 зодии

Астрологът и таролог Юлия Лифанова поучава през септември да бъдете по-внимателни към кариерата си.

Това е месецът на подготовка за октомврийския кулоар на затъмненията, което значи, че можем да усетим вятъра на смяната в живота си. Тъй като Новолунието в Дева на 15 септември е обвързвано с тематиката за работата, доста хора може да преживеят световни разбърквания в кариерата и даже в специалността си.

Новолунието на 15 септември в Дева ще бъде обвързвано с вашия работен екип, началник и въобще с колектива, тъй като астрологично това съзвездие дава отговор за работата. Така че всичко, което ще се случи през септември в кариерата ви, ще докара до мощни събития през октомври и ноември. Има 5 зодиакални знака, за които септември ще бъде предопределен - вижте листата.

 съветски астролог

Дева

От август Девите ще се трансфорат в основни настоящи лица в екипа - всички погледи и упования ще са ориентирани към тях. Деви, през септември може да ви предложат нова купа - Новолунието настава във вашия знак, тъй че може да получите ново предопределение или статут в компанията. Може също по този начин да решите да промените работата си, защото Пълнолунието в Овен на 29 септември настава във вашия бранш на рецесията и трансформацията - може да отидете в нова компания, тъй като ще ви предложат по-голяма заплата.

Също по този начин ще решите да измененията имиджа си, да си купите по-делови и качествени движимости. Меркурий през август може да ви помогне да отслабнете и да се върнете към някакъв жанр, който е бил настоящ за вас преди години. След като евентуално сте подмладили лицето си, ще осъзнаете, че е време да освежите и кариерата си.

 съветски астролог

Стрелец

Новолунието на 15 септември е във вашия бранш на кариерата и статута - може да имате нов началник или вие самите да станете началник и да получите нова служба. Ако дълго време сте седели без работа, точно през септември интервютата ви ще стартират да дават плодове - ще ви предложат качествена работа с добър офис и прелестен график.

Също по този начин през септември ще решавате връзките си с началниците. Вероятно в този момент имате двама ръководители и може би сте изтощени да се приспособявате към всеки от тях. Най-вероятно този въпрос ще бъде позволен в средата на септември. А до 29 септември бихте могли да извършите първата крачка към започването на личен бизнес.

Овен

Целият месец дава обещание да бъде допустимо най-съществен във връзка с работата - Новолунието на 15 септември ще ви донесе нов офис, екип или добър чиновник. Като цяло можете да усетите възходящото търсене на вашата работа от страна на управлението - самоуверено поискайте покачване!

Още на 29 септември ще настъпи Пълнолуние в Овен и ще получите купа, статут, ще спечелите известност в екипа си. Като цяло Вселената благоприятства повишаването на престижа и приходите ви - не се колебайте да поискате нова заплата, офис и хора, които да са ви подчинени.

 съветски астролог

Рак

Благодарение на сполучливи договаряния, през септември може да получите положително образование и да израснете доста в някое умеене. Новолунието на 15 септември в Дева може да ви донесе ново обучение, майсторски клас, повишение на квалификацията - всичко това не е инцидентно и ви придвижва към голям прогрес. Между другото, през септември може да си купите някаква техника за работа, което в последна сметка ще ви донесе нарастване на приходите.

Пълнолунието в Овен на 29 септември ще ви даде опция да заемете избрана позиция - събитието ще се случи в бранша на кариерата ви, несъмнено няма по какъв начин да избягате от него. Ще ви създадат началник, ще ви дадат статут - това ще бъде огромен триумф! Също по този начин вие самите може да измененията вектора на посоката и да се откажете, само че не се тормозете - Вселената е на ваша страна и в близко бъдеще ви чака грандиозна победа.

Лъв

Силните промени в кариерата за вашия знак са свързани на първо място с новата обстановка със заплатата. Вероятно е тя да се усили още на 15 септември заради разрастването на активността ви - може да започнете да обучавате други хора или с помощта на ново образование сполучливо да повишите цената на услугите си. Вероятно е също по този начин да се сдобиете с началник в работата, който да ви " дръпне " нагоре. Защитата ще ви помогне да постигнете по-големи висоти и финансов напредък.

Пълнолунието в Овен на 29 септември настава във вашия бранш на образованието - може да получите документ, тапия или да имате преподавател, който ще повлияе на професионалното ви израстване до 2025 година Общуването с този човек (или посредством преподаване) ще разшири кариерата ви, както и ще промени възгледите ви за живота в по-просперираща и финансово сполучлива посока.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР