Общоприето е мнението, че директността и искреността са основа на

...
Общоприето е мнението, че директността и искреността са основа на
Коментари Харесай

Не всеки може да ги понася: 3-те най-нахални и нетактични знака на зодиака

Общоприето е мнението, че директността и искреността са основа на хармоничните връзки, освен това както другарски, по този начин и сантиментални.

От една страна, това е правилно. Често обаче е мъчно да се разбере къде е границата сред честността и баналната неучтивост.

Астрологът Елена Очеретная ни споделя кой от знаците на зодиака е минимум методичен. Нека стартираме от леките нетактични зодии и стигнем до нахалните и груби знаци.

 3 зодии

Рак

Третото място се заема от Раците. Представителите на този знак на Зодиака са известни със своята директност, а също и с това, че най-дълго остават деца. Познавайки присъщите им особености, е елементарно да се разбере за какво точно Ракът открива нашия топ лист на най-нахалните и нетактични знаци на Зодиака.

За да бъдем почтени, те не са толкоз нагли, колкото нетактични. Но и тях можете да оправдаете, тъй като всичките им смешки и забележки по предписание не са направени със преднамереност, а просто тъй като Раците постоянно не мислят, преди да кажат нещо. Разбирането, че даже най-неудобната истина може да се показа по-меко, а може би просто да се премълчи, за Рака идва единствено с опита.

 3 зодии

Стрелци

Второто място в нашия лист с нахални и нетактични зодии се заема от Стрелците. Те са известни със своята неприкритост, само че надалеч не всеки път осъзнават, че прекомерната искреност може да ги накара да споделят остри забележки без основателна причина. Особено като се има поради фактът, че те са склонни първо да приказват и едвам по-късно да мислят за следствията от забележките си.

Справедливо е да се означи, че Стрелците в никакъв случай нямат злонамерени планове или цел да обидят някого, просто по този начин се случва. Ако се нуждаете от справедлив съвет и сте подготвени да чуете истината във всяка, даже и в най-грубата ѝ форма - не се колебайте да се обърнете към Стрелците. Ако желаете да слушате препоръки по ваш адрес, тогава потърсете други хора, само че не и от Стрелците.



Овен

Сетихте ли се кой зае първото място в нашия лист с нахални и нетактични зодиакални знаци? Това е Овенът. Това е знакът, на който честността е в кръвта. Хората, родени под това съзвездие, не са способни да лъжат от самото си раждане. И по тази причина не се учудвайте, че от време на време даже по най-неудобния въпрос, те излагат цялата истина.

Чували ли сте, че роклята ви прави да изглеждате дебели, или сте получавали море от рецензии за нищожно нарушение? Поздравления! Току-що сте решили да дадете всичко на Овена. Представителите на този зодиакален знак са привикнали да се оправдават с обстоятелството, че светът за тях е разграничен на черно и бяло, на истина и неистина. А както помним, честността при Овните е в кръвта им, по тази причина не очаквайте да ви излъжат.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР