Август ще ви донесе бистър ум, фокус и способността да

...
Август ще ви донесе бистър ум, фокус и способността да
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Риби за август

Август ще ви донесе избистрен разум, фокус и способността да взимате рационални и практични решения. През този месец ще сте крепко стъпили на земята, надалеч от комплициране и илюзии. Ще имате изцяло ясна вероятност за личните си стремежи и благоприятни условия. Сега е времето да си поставите реалистични цели и да предприемете нужните дейности, с цел да ги извършите. 
Рибки, погрижете се за страстите си
Така както ви подарява рационален метод, август ви лишава от фикция и креативна сила. Ще се откъснете за прочут интервал от време от света на фантазиите и ще свалите розовите очила. Това, което ще видите, може да ви донесе грижи и главоболия. Погрижете се за сензитивната си страна и обърнете внимание на прочувственото си положение. Прекарайте време в грижа за себе си и отмора на мозъка. Помислете за средство, което да ви помогне да разпалите още веднъж своята креативност и да намирате наслада в дребните неща от всекидневието. 

Ако не се погрижите за страстите и възприятията си, те могат да рефлектират на трезвото ви мислене и с това да постигнете противоположен резултат. Това разстройване води до комплициране, блокаж и компликации при взимане на решения. Винаги гледайте да сте спокойни преди да извършите значим избор. Този месец ще ви срещне с доста такива. Предстои ви съществено обмисляне и взимне на значими решения за вашето бъдеще. От тях ще зависи реализацията на вашите дълготрайни цели и желания. Поставете си на практика и постижими цели, избягвайте нереалистични мечти и фантазии. Вие сами градите пътя пред вас, поемете надзор над ориста си! 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР