Жените от всеки зодиакален знак са красиви и могат да

...
Жените от всеки зодиакален знак са красиви и могат да
Коментари Харесай

Неустоими: Мъжете винаги се влюбват в жените от тези 3 зодии

Жените от всеки зодиакален знак са красиви и могат да очароват всеки мъж, в случай че желаят.

Но измежду тях има толкоз привлекателни, които могат да побъркат мъжа незабавно и за дълго. Астрологът Евгения Шустина споделя в детайли за тях.

 влюбване

Едва ли някой ще се осмели да оспори водачеството на този фундамент, което без подозрение принадлежи на дамите от знака Скорпион. Тези съблазнителни персони, като магнит за мъжете, са привлекателни и в това време загадъчни. Те се открояват измежду останалите и несъзнателно притеглят погледите.

Мъжете желаят да схванат тайната им и са подготвени на всичко, с цел да накарат представителките на този знак да им извърнат внимание. И тайната на магическата прелест на тези дами не е в ярката им осанка, а е въз основа на тяхната мощна сила, която притегля мъжете.

 влюбване

Второто място се заема от дамите от зодия Риби. Тяхната прелест е толкоз вълшебна, трогателна, чувствена, че е невероятно да не се влюбиш в тях. Меките, нежни, естествени цветове на тези дами са разказани от доста поети. Летящите и въздушни Риби поставят доста старания за външния си тип, като избират да останат същинската си същина и постоянно се трансформират в муза за доста художници и създатели.

Класическият образец за такава прелест е Наталия Водянова. Руският и международен супермодел покори освен известните фешън столици, само че и разруши сърцето на английски благородник. 

 влюбване

На трето място по прелест са дамите Овен. Представителите на огнената буря имат доста фенове. Яркият външен тип, импулсивността, особеният сексапил и блясъкът в очите не оставят апатичен нито един от мъжете.

С такава жена е много мъчно да се конкурираш. Нейната прелест се крие в независимостта и решителността, по тази причина у мъжете се разсънва инстинктът на ловеца и те желаят да завладеят сходна жена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР