Астрологът и таролог Юлия Лифанова ни разказва за какво да

...
Астрологът и таролог Юлия Лифанова ни разказва за какво да
Коментари Харесай

5 зодии, които ще бъдат кармично засегнати от Черното новолуние в Лъв на 16 август

Астрологът и таролог Юлия Лифанова ни споделя защо да се подготвите в най-скоро време. Единственият миг, в който не можете да избегнете съмнителни събития в живота си.

Свещеният август 2023 година продължава да изненадва - след мощното пълнолуние " Стършел " следва не по-малко значимото Черно новолуние в Лъв. То е наречено по този начин, тъй като към Слънцето и Луната ще се причислят Венера и Лилит (Черна Луна). Всичко това може да донесе мистични събития в любовта, парите и външния тип.

По принцип всички събития, свързани с Черната Луна в Лъв, имат привкус на превзетост, неестественост, някакъв тип доверчивост и приглушеност. Така че бъдете сигурни, че от 14 до 18 август би трябвало да сте нащрек - в живота ви могат да навлязат сили, които ще ви изиграят жестока смешка с вашето нямо единодушие.

 Новолуние

Хубавото на Черното новолуние е, че то може да ви помогне да видите своите страхове, комплекси или да се сблъскате с хора, които в действителност са недоброжелателни към вас. Просто наблюдавайте.

По отношение на финансите Черното новолуние може да донесе начало на печелене на пари в региона на логиката на психиката, магията, езотериката или метода на живот. Например може да се осмелите да предложите услугите си като стилист или да се заемете с проучването на картите Таро и да проведете първия си консултантски сеанс. По тези въпроси Новолунието ще ви донесе " изпомпване " на страха и лесни пари - не се тормозете, движете се в определената от вас посока.

Лъв

Новолунието ще окаже мощно въздействие върху вашия знак, изключително в случай че сте родени сред 14 и 18 август. Това значи, че събитието се случва покрай вашето Слънце в наталната ви карта. Възможно е да измененията имиджа си, прическата си или да решите да заложите на визия, която сте носили преди години.
Новолунието може да ви донесе някаква несъвършена обич, като мълния. Не очаквайте нищо съществено от тази връзка, само че тя несъмнено е кармична и евентуално ви е дадена, с цел да работите върху самочувствието си.

Вероятно ще срещнете някого през идващите 2 седмици след Новолунието - следете за тези, които се връщат в живота ви. Това може да са ваши отдавнашни любовни истории.

Телец

Новолунието се случва във вашия жилищен бранш, само че може да е обвързвано и с тематиката за любовта. Например ще решите да започнете да живеете с обекта на любовта си или да наемете жилище по-близо до неговия дом. Съществува и възможност заради въздействието на силата на Новолунието да ви хрумне концепция за парцел, която няма да е напълно подобаваща - може да решите да извършите финансова инвестиция в апартамент, който скоро или ще продадете, или няма да се изплати.

 Новолуние

Що се отнася до любовта, може да срещнете някого или покрай дома си, или родителите ви ще ви уредят да " гледате " с някой от синовете на техни другари. Отнасяйте се към това с доза комизъм.

Везни

Новолунието е във вашия бранш на приятелите и сътрудниците, което значи, че на 16 август може да се окажете на събитие или тържество, на което да срещнете някого. Възможно е даже да имате връзка или романс с сътрудник. Като цяло Новолунието слага началото на нов цикъл, в който ще се присъедините към някаква група по ползи. Това може да е маратон, образование, някакъв тип чат или група в обществените мрежи.

Възможно е в тази общественост да има някои ползи на Черната Луна - таро, нумерология, астрология, решение на сънища, билкарство или извънредно готвене. Като цяло това е отлично Новолуние за креативните хора - можете да се разпространявате в обществените медии по забавен метод.

 Новолуние

Рак

Новолунието настава във вашия бранш на финансите, което значи, че може да бъдете въвлечени в някаква необикновена обстановка с приходите. Например, постъпленията ви може да са свързани с тематиката за нещо магическо, само че с подтекст, който не е напълно съответен. Условно казано, може да продавате курс по хранене, който е обвързван с магическо мислене или необикновени диети. Или пък козметика или козметични услуги, които имат някаква степен на магия в себе си.

Възможно е също по този начин да ви предложат да извършите инвестиция в някакъв интернет план, обвързван с хубостта, магията или финансите. Ако инвестирате пари, бъдете деликатни - те може да не ви се върнат. Венера ръководи жилищния бранш във вашата карта, тъй че може да има опция да инвестирате пари в къща, само че в последна сметка може да съжалявате за това през октомври.

Водолей

Новолунието е в бранша на сътрудниците ви, в квадрат с вашия шеф Уран, което значи, че може да се случват странни неща с вашия обект на обич (или съпруг). Например, той може да се появи в някаква странна светлина или да се случва цяла несъответстваща история с неговата специалност, кариера или имидж.

Също по този начин управлението ви може да има концепция да преработи трудовия ви контракт, тъй че е по-добре незабавно да договарянията финансовите аспекти - те може да са неразбираеми.

Като цяло Новолунието ще ви допре посредством брачна половинка или клиентите ви, сътрудниците или клиентите и ще наблюдавате не напълно естествени решения от тяхна страна. Например сътрудникът може да реши да продаде къща или да направи чудноват ремонт. Такива, при които, като се приберете у дома, може и да видите еленска глава, окачена на стената в кухнята.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР