През август ще имате финансови затруднения. Ще се сблъскате с

...
През август ще имате финансови затруднения. Ще се сблъскате с
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Козирог за август

През август ще имате финансови усложнения. Ще се сблъскате с провокации по пътя към материалните си цели. Подредете добре целите и покупките си през този месец, направете по-стегнат бюджет и това няма да се отрази толкоз мощно на финансовата ви непоклатимост. 

За сметка на това, август ще ви донесе мощ, воля и издръжливост в кариерен проект. Ще съумявате да превръщате концепциите си в действителност и да внесете ползотворна смяна в работния развой. Ще имате фокус, целенасоченост и верен метод. С неизменност и старание ще постигнете доста триумфи. 
Козирози, овладейте пристрастеностите си
В любовен проект през този месец ще ви е слаб ангела. Липсва ви самоконтрол, оставяте първичните пристрастености да ви управляват, а това води до безпорядък. Тези импулси няма да са единствено в полов аспект. Широките пръсти също ще се породят от неналичието на самодисциплина. Опитайте да овладеете страстите и пристрастеностите си, с цел да не нарушите хармонията в живота си. 

Бунтарският ви дух ще ви изправи пред спорове и провокации. Бъдете по-умерени и се допитвайте по-често до вътрешния си честен компас, опит и мъдрост. Въоръжете се с воля и дисциплинираност и балансирайте пристрастеностите и импулсивността си, с цел да преминете с лекост през този месец. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР