ЕНГЛУУД, Колорадо (AP) — За първи път в своите 17

...
ЕНГЛУУД, Колорадо (AP) — За първи път в своите 17
Коментари Харесай

Ерата на Бо Никс започва в Денвър, а Бронкос също избраха неговата топ цел в Орегон

ЕНГЛУУД, Колорадо (AP) — За първи път в своите 17 сезона като треньор Шон Пейтън има куотърбек новобранец за поддържане.

Денвър Бронкос на Пейтън победи Бо Никс в първия кръг на плана за НФЛ. След това треньорът оказа помощ както на себе си, по този начин и на Никс, като се издигна до драфта на най-хубавата цел на новия си QB в Орегон, необятния правоприемник Трой Франклин, в четвъртия кръг в събота.

„ Очевидно гледайки доста Бо Никс, ние непрекъснато виждам Трой да се появява във кино лентата, ” сподели помощник-генералният управител на Бронкос Дарън Муги. „ И скаути, треньори, всички сме хвърлили око на Троя. “

Това, което ще покаже 2024 година, е дали войнственият Пейтън може да прояви самообладание към възходящите болки, които ще посрещнат някогашния орегонски повикващ както вършат всеки различен подаващ, който прави скок към експертите.

„ Предизвикателството е вълнуващо, само че въпреки всичко желаете добра игра на куотърбек “, сподели Пейтън. „ Силно имам вяра, че двата най-големи съдружника в това са положителната игра в защи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР