Израел трябва да преформулира подхода си във войната с Хамас“,

...
Израел трябва да преформулира подхода си във войната с Хамас“,
Коментари Харесай

Мирослав Зафиров: Израел трябва да преформулира подхода си във война с „Хамас“

Израел би трябвало да преформулира метода си във войната с „ Хамас “, счита дипломата и политически консултант на задачата на Организация на обединените нации в Израел Мирослав Зафиров.

„ Израел е в положение, в което преследва две стратегически цели – освобождението на заложници и унищожаването на военния капацитет на „ Хамас “. Нито една от двете цели не е реализирана “, споделя Зафиров.

По думите му има напрегната политическа битка сред тези, които считат, че войната се развива в несъгласие с нормите на правото и тези, които считат, че това е единственият метод войната да продължи с военни средства.

 Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши 1 мин. Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши Мъж е намушкал смъртоносно майка си 1 мин. Мъж е намушкал смъртоносно майка си Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя? 4 мин. Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя? Европа е изправена пред трагично горещо лято 3 мин. Европа е изправена пред трагично горещо лято Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши 1 мин. Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши Мъж е намушкал смъртоносно майка си 1 мин. Мъж е намушкал смъртоносно майка си Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя? 4 мин. Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя? Европа е изправена пред трагично горещо лято 3 мин. Европа е изправена пред трагично горещо лято Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София 2 мин. Изписаха мъжа, оживял след гръмотевица при бурята в София

„ Намираме се в положение на последна острота и от двете страни, което не е изолирано в рамките на този спор. Ние сме в положение на световна неустановеност. Нека не забряваме, че тези спорове са свързани “, сподели Зафиров.

По-рано Тел Авив разгласи, че „ никоя мощ на Земята няма да спре Израел да отбрани своите жители “

Според него войната в Газа е засегнала изобщо целия район, а Организация на обединените нации се пробва да ограничи резултатите.

Повече вижте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР