Можем да бъдем по-продуктивни! Можем да имаме повече енергия! Можем

...
Можем да бъдем по-продуктивни! Можем да имаме повече енергия! Можем
Коментари Харесай

Една проста размяна на време, която ще промени живота ви

Можем да бъдем по-продуктивни! Можем да имаме повече сила! Можем да имаме повече време!

Към всички тези неща прибавяме, че всичко това ще ни донесе доста по-здравословен метод на живот.

Звучи като съществено заричане, нали?

Да, такова е!

Всичко това можем да реализираме посредством една елементарна замяна на време.

Дълго време си лягах в 1.00 часа , ставах към 9.00 (8 часа сън), нормално закусвах и сядах да изучавам всякакви неща, които оказват помощ за специалността ми. След това излизах на открито и бях свободен до към 19.00 часа, виждах се с другари и се забавлявах. В 19 бях на подготовка, упражнявах всеки ден и в никакъв случай не изпусках подготовка. Тренировката продължаваше до 20.30, в 21.00 бях у дома и до момента в който се изкъпя и вечерям ставаше 22.00 часа. Тогава сядах да работя - до към 1.00 часа (което са 3 часа).

Това нещо го върших близо 6 години.

Един ден, мой добър другар ми показа, че си ляга в 22.00 часа и става към 5.00 часа сутринта, правел го от 2 седмици и се чувствал супер. В началото му се подигравах, че полудява. Той обаче продължи да ме убеждава, че би трябвало да опитвам.

Непрекъснато ми обясняваше, че най-качественият сън е от 22.00 до 2.00 часа и че единствено този сън ни стига, с цел да действаме обикновено. Че е безумно да сядам да работя, когато съм най-уморен. И че сутрин съм най-отпочинал и съм три пъти по-ефективен, а мозъкът ми работи на напълно други обороти.

" Трябва да пробваш, единствено за една седмица, - споделяше той, - в случай че не ти харесва, отново се върни към остарелия си режим. "

Реших да опитвам!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР