Влюбени сте и горите от нетърпение да разберете дали мъжът

...
Влюбени сте и горите от нетърпение да разберете дали мъжът
Коментари Харесай

Начинът, по който държи ръката ви, издава какво наистина изпитва към вас

Влюбени сте и горите от неспокойствие да разберете дали мъжът на фантазиите ви е също толкоз вманиачен по вас? Тогава обърнете внимание по какъв начин държи ръката ви, тъй като това е показателно за възприятията му. Поведенческият откривател и треньор по езика на тялото Ванеса ван Едуардс разкрива за портала Elite Daily какво издава за любовта му към вас методът, по който държи ръката ви:

Пръстите ви се допират едвам видимо

В първия миг звучи не изключително сантиментално и даже леко неангажиращо, само че съгласно Ван Едуардс съставлява хубав жест от страна на колегата ви. Това важи най-много за публични места, когато да вземем за пример сте в компанията на другари и би било малко необичайно, в случай че сте залепени като репеи един за различен. Като допира леко пръстите ви, той алармира: „ Ти си моя и се гордея с това “.

От време в точния момент улавя ръката ви сред дланите си

Доказано е научно, че колкото повече се допираме, толкоз повече окситоцин отделят телата ни. Според Ван Едуардс този „ хормон на любовта и прегръдката “ значи „ красиво и топло възприятие за защитеност “. Държането за ръце е първата стъпка към създаване на по-дълбока връзка с различен човек. И колкото по-често сътрудникът ви желае да ви държи ръката, толкоз по-добре. Той търси телесния ви контакт и желае да е колкото може по-близо до вас. Можете да сте сигурни, че доста ви обича.

Докато вървите един до различен , леко допира ръката ви

Ако двамата сте единствено другари, това не значи безусловно нещо. Случайното допиране по-скоро е симптом на приятелско възприятие, а не съкровен жест. В това няма нищо неприятно, само че в случай че сте на среща, от която очаквате освен това, имате съображение за безпокойствие. Защото той явно ви е причислил към графата другари.

Стиска мощно ръката ви

Мъж, който стиска мощно ръката ви, се стреми да подчертае надмощието си. Според Ван Едуардс това се отнася най-много за началото на дадена връзка. Ако той стиска прекомерно мощно ръката ви, даже рискувайки да я смаже, - като че ли споделя: „ Аз управлявам нещата и вземам решение какво ще се случва отсега нататък! “. Тогава може да не се съмнявате кой се кани да командва парада.

Държи ръката ви хлабаво

Отстрани наподобява като проява на любов и обвързаност, само че вие не го усещате по този начин . С това индивидът до вас желае да покаже пред обществото, че му принадлежите. Но даже дланите ви да не са супер компактно допрени, въпреки всичко това е „ доста благ жест “, счита Ван Едуардс.

Пръстите ви са тясно преплетени

Хормонът на любовта ликува. Освободеният окситоцин се грижи за по-дълбоката връзка посред ви. Колкото по-често сътрудникът желае да държи ръката ви, толкоз по-голяма непосредственост търси с вас. Държи ръката ви допустимо най-интимно. Намеренията му в действителност са съществени. Поздравления!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР