Много почитатели на Сексът и градът“ симпатизираха на актрисата Ким

...
Много почитатели на Сексът и градът“ симпатизираха на актрисата Ким
Коментари Харесай

Ким Катрал ще участва в нов сериал на Netflix

Много фенове на „ Сексът и градът “ симпатизираха на актрисата Ким Катрал и се отхвърлиха да наблюдават възобновяването на сериала, откакто стана ясно, че тя няма да вземе присъединяване. Добрата вест обаче е, че ще можем да я гледаме в нов ефирен план, който носи заглавието " Glamorous " и й приляха напълно тъкмо, оповестяват от “Variety ”. Сериалът ще може да бъде гледан в Netflix, а Катрал ще се превъплъти в ролята на гримьорка.

" Glamorous " споделя историята на Марко Мехия (Мис Бени), който постъпва на работа при героинята на Катрал - Мадолин Адисън. Главният воин би трябвало да разбере какво желае от живота си и по какъв начин да го реализира, а ние сме сигурни, че благодарение на Катрал на екран, положителният жанр и актьорска игра на ниво трайно ще се настанят и всичко ще бъде най-малко една концепция по-вълнуващо.

Сериалът ще се състои от 10 епизода, а фотосите на плана ще стартират в Торонто през юли. Сценарист и изпълнителен продуцент на продукцията е Джордън Нардино, а Деймън Уейанс-младши и Камерън Тарлоу от Two Shakes Entertainment също са изпълнителни продуценти. Продуцент е студио CBS.

Катрал получи пет номинации за " Еми " за брилятното осъществяване на ролята на Саманта Джоунс в " Сексът и градът ", само че се отдръпна от облика, откакто през 2017 година отхвърли сюжета за третия филм, защото не беше по усета й и си опонираше с някои нейни вътрешни убеждения, от които тя не е подготвена да отстъпи.  " Голяма мъдрост е да знаеш по кое време да спреш ", показа неотдавна актрисата за списание ”Variety ”.
„ Просто ей по този начин “ и облеклата втора ръка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР