Екипажите на реактивните системи за залпов огън (РСЗО) Град на

...
Екипажите на реактивните системи за залпов огън (РСЗО) Град на
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за унищожаване на конвой от оборудване на ВСУ, който се е опитвал да транспортира боеприпаси

Екипажите на реактивните системи за залпов огън (РСЗО) " Град " на танковата дивизия на Гвардейската танкова войска на Западната група войски унищожиха колона техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), която се опитваше да транспортира муниции в специфични зона на деяние. Това споделиха от съветското министерство на защитата представени от съветски медии.

„ На видеото бойна машина „ Град “ с осколочно-фугасни снаряди се придвижва към огневата линия. войските отработиха колона от вражеска техника, която се опитваше да транспортира муниции и жива мощ на украинските въоръжени сили до единствено оборудвани позиции “, се споделя в известието.

Министерството на защитата на Русия посочи, че вследствие на удар със 122-мм реактивни снаряди по разпознати позиции и техника на Въоръжените сили на Украйна съперникът е изгубил три камиона и до 20 военнослужещи убити и ранени. „ Целите са основно персонален състав на съперника, транспортни средства, пикапи, а също и техника, която доставя муниции и храна - КамАЗи, Урал “, сподели заместник-командирът на огневи взвод с позивна " Терминатор ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР