Mini разработва изцяло нов дизайн за своите автомобили от следващо

...
Mini разработва изцяло нов дизайн за своите автомобили от следващо
Коментари Харесай

Mini залага на изцяло нов дизайнерски език

Mini създава напълно нов дизайн за своите коли от последващо потомство и сподели по какъв начин това се случва, дружно с тийзър на електрически кросоувър, който ще бъде показан през идващия месец. Новият дизайнерски език на марката е наименуван „ Charismatic Simplicity” и ще оказва помощ на другите артикули на марката да се разграничават едни от други със строго самостоятелен темперамент.
`Mini

Новият дизайн ще бъде изчистен и с грижа към природата. Така да вземем за пример, идващото потомство модели на Mini няма да употребяват кожа и ще отстранен всички хромирани детайли. „ Изцяло електрическите модели на Mini ще ни дадат неповторима опция да преосмислим нашия дизайн. В същото време ще запазим вниманието към детайла, възприятието за традиция и пристрастеността за нововъведения с които Mini е известно. “, показа дизайнерът на марката – Оливър Хелимер.
`Mini

Интериорът на новите Mini-та ще следва същата минималистична конструкция като екстериора. Въпреки дигитализацията, колите ще запазят някои физически бутони за значимите функционалности. В екстериора ще се комбинира ДНК-то на Mini с новаторски и съвременни дизайнерски решения. Светлините да вземем за пример ще употребяват новаторска LED технология с индивдуален „ автограф “ за всеки един от моделите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР