Лудогорец е получил солидна оферта от клуб от Бундеслигата за

...
Лудогорец е получил солидна оферта от клуб от Бундеслигата за
Коментари Харесай

Лудогорец отказа 7 млн. евро за голямата си звезда

Лудогорец е получил солидна оферта от клуб от Бундеслигата за звездата си Якуб Пьотровски. Разградчани обаче са я отказали, като сумата е била към 7 милиона евро, оповестява „ Тема Спорт “. Желанието на “орлите ” е да продадат халфа след присъединяване му на европейското състезание, като се чака той да вдигне още повече цената си.
Прочетете още
Лудогорец желае за поляка 10 милиона евро и се надява да може да го продаде на Острова през лятото, само че не е изключено желанието им да бъде изпълнено и от клуба от Бундеслигата. Тази сума е податлив да заплати и турският гранд Галатасарай, написаха неотдавна медиите в южната ни съседка. Този отбор демонстрираше сериозен интерес към 26-годишния състезател още през зимата, само че тогава разградчани отхвърлиха да се разделят с него. Тимът от Истанбул продължава да следи от близко представянето на Пьотровски.

Полузащитникът изигра отличен сезон, записвайки 51 дуела във всички шампионати, в които осъществя 17 попадения. Договорът му с разградчани е до лятото на 2025 година. Едно е несъмнено, Пьотровски ще бъде продаден, само че разградчани желаят да изберат най-хубавата оферта за клуба и играча.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР