Мениджърът на Ливърпул Юрген Клип изрази увереност, че тимът ще

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клип изрази увереност, че тимът ще
Коментари Харесай

Клоп: Ливърпул ще продължи да се развива и след мен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клип изрази убеденост, че отборът ще продължи да се развива и след неговото овакантяване в края на сегашния сезон.

Германецът прекара девет доста сполучливи години на " Анфийлд ", само че самичък пожела да си тръгне. Очаква се за негов правоприемник да бъде определен нидерландецът Арне Слот, който сега води Фейенорд.

Още в края на предишния сезон в Ливърпул стартира подмладяване. От отбора си потеглиха съществени фигури като Роберто Фирмино, Джеймс Милнър, Фабиньо и дългогодишният капитан Джордан Хендерсън, дружно със отпътувалия си още година по-рано Садио Мане, а в това време бяха привлечени Алексис Мак Алистър, Доминик Собослай, Райън Гравенберх и Уатару Ендо.

" Разбира се, че ми се искаше да се разделя по различен метод с Ливърпул. Пет или шест точки повече още щяха да ни държат в битката за купата. Но в случай че сравните сегашната обстановка с тази, когато пристигнах преди девет години, ще видите коренна разлика. В момента имаме Ливърпул 2.0, който няма да спре да се развива с моето овакантяване. Може би просто ще стартира нов план. Съставът е задоволително добър ", изясни Клоп пред Скай Спортс.

" Spending the last nine years the way I've spent it, I wouldn't change a second " ❤️

Jurgen Klopp says he will still attend Liverpool matches when he leaves the club this summer
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР