Ръководството на ЦСКА-София съобщи, че, вече е платена. Европейската централа

...
Ръководството на ЦСКА-София съобщи, че, вече е платена. Европейската централа
Коментари Харесай

ЦСКА-София: Глобата към УЕФА вече е платена

Ръководството на ЦСКА-София заяви, че, към този момент е платена. Европейската централа глоби алените и ги предизвести с изваждане от шампионатите поради просрочени отговорности.

Комисията за финансов надзор на клубовете на УЕФА разгласи лист с 13 клуба, които не са изпълнили условията. ЦСКА-София е с втората най-голяма санкция след тази на Порто, глобен с 1,5 милиона евро.

„ Във връзка с новината за наложената ни от УЕФА финансова санкция, бихме желали да успокоим, че клубът е осведомен за проблема, като публично удостоверение за наказването имаме от 19.04.24 година, а цялата сума от 450 000 евро и всички спомагателни разноски бяха платени на футболната централа на 16.05.24 година. С това получихме увещание, че лицензът за присъединяване в европейските клубни шампионати за идващия сезон (24/25) не е заплашен и остава неговото официализиране. Въпреки че все още нямаме просрочени заплащания, ЦСКА ще остане под мониторинг за интервал от 3 години – 2025/2026, 2026/2027, 2027/2028. Приемаме мониторинга като спомагателна отговорност да съблюдаваме прецизно финансовия феърплей на УЕФА и да следим и изпълняваме наложените правила от Органа за финансов надзор на клубовете (CFCB) към УЕФА “, написаха от клуба.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР