Хесус Навас обяви в петък вечерта, че напуска Севиля след

...
Хесус Навас обяви в петък вечерта, че напуска Севиля след
Коментари Харесай

Севиля предлага доживотен договор на Хесус Навас

Хесус Навас разгласи в петък вечерта, че напуща Севиля след края на сезона. В обявата той се оплака, че никой в ​​клуба не му е предложил нов контракт.

Президентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо Караско обаче реши да реагира. Той приказва на конференция, която се организира до стадион Хесус Навас, където играе аварийният тим на Севиля. Караско разгласи, че предлага пожизнен контракт на Навас.
 Кике Санчес Флорес ще напусне Севиля след финала на акцията
Кике Санчес Флорес ще напусне Севиля след финала на акцията

Той управлява испанския състав от декември 2023 година

" Чувствам, че би трябвало да подчертая позицията на клуба, когато става въпрос за Хесус. Не би ми хрумнало като човек, като почитател на Севиля или като президент да се опълчва на най-голямата легенда на клуба. Дори този стадион може да бъде кръстен на Навас и не желая да влизам в спор с него нито обществено, нито частно, само че не мога да оставя да остане в аналите на историята, че Хесус не остава, тъй като Севиля не го желае. Става дума за неразбирателство и не желая Хесус да страда ", сподели Караско и добави.

" От тази позиция му предлагам пожизнен контракт, с цел да може да играе тук колкото желае и по-късно да продължи да работи тук. Ако той се придържа към решението си, аз ще го уважа и ще направя всичко, с цел да му дам сбогуването, което заслужава, само че се надявам, че Хесус ще продължи с нас, тъй като го заслужава и Севиля ще му даде това, което желае. "

Навас стартира кариерата си през 2003 година, а през 2013 година минава в Манчестър Сити. След четири години, прекарани в Англия, той се завръща в Севиля.

Общо игра за андалуския клуб 689 пъти във всички надпревари, като държи върха за състезател с най-вече мачове в историята на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР