Компанията дава изцяло в полза на клиента разликата от очакваното

...
Компанията дава изцяло в полза на клиента разликата от очакваното
Коментари Харесай

Lidl намалява цените с 20% на 50 продукта

Компанията дава напълно в интерес на клиента разликата от предстоящото законодателно изменение на Данък добавена стойност върху цената на хляба и брашното
От на следващия ден, 1 юли, Lidl понижава с -20% цените на 50 продукта – разнообразни типове самун и брашно. Актуализацията е вследствие на предстоящото законодателно изменение с  новата Данък добавена стойност ставка от 0% за тези артикули.

Компанията е първата, която афишира смяната в цените им с неотложно деяние. Така клиентите на веригата получават напълно в своя изгода разликата от 20% от предстоящото понижение на Данък добавена стойност върху цените на хляба и брашното.

Намалението ще засегне 38 типа самун и 12 типа брашно. С нови цени ще бъдат освен общоприетите и най-разпространени типове самун, само че и артикули като земели, чабата, франзели, багети, пърленки и други – както опаковани, по този начин и прясно изпечени от „ Фурната на Lidl “.

Актуалните цени ще бъдат ясно обозначени на ценовите табели в магазините, тъй че клиентите ще могат елементарно да се осведомят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР