Казах, че в цифровата фотография на практика няма оригинал, за

...
Казах, че в цифровата фотография на практика няма оригинал, за
Коментари Харесай

”Дрън дрън”: Журналиста Иван Бакалов за ”петорната експертиза” на Гешев

Казах, че в цифровата снимка на процедура няма оригинал, за оригинал може да се приказва единствено условно, доколкото всяко копие е равно на оригинала.

Тук и там съм представен неправилно или е преразказано неправилно, по тази причина ще напиша по-подробно в e-vestnik.

Но - да се знае - експертизи и разбор на фотоси нямат никакъв смисъл. Всичко е осведомителна война - давали са на един, на втори, на трети специалист, до момента в който някой напише, че нещо е манипулирано, имало разлика и т. н., и обслужващи медии да разгласят фотосите за подправени.

Само образец - фотосите от кацането на луната години наред ги проучват специалисти с трофеи и ги афишират за подправени. Мерят сенките, не били верни, броят звезди, не се виждали и т. н. А тези фотоси са правени на луната с широкоформатен фотоапарат, не са цифрови, имат негативи - веществен притежател, доказателство. Реални фотоси от луната са оповестени за режисура.

На луната са кацали хора 6 (шест) пъти с задачите " Аполо ". Последните два пъти са обикаляли километри в близост с луноход, донесли са общо тонове камъни, от които раздават на който желае да ги изследва.

Има хиляди фотоси, към 30 хиляди души са работили по програмата " Аполо ", обаче специалисти афишират фотосите за подправени.

Какво остава за " кацането " на пачки и кюлчета в чекмеджето на Борисов.

Иван Бакалов, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР