Голям детски празник по повод Деня на детето - Първи

...
Голям детски празник по повод Деня на детето - Първи
Коментари Харесай

Община Монтана и National Geographic kids организират голям детски празник за 1 юни

Голям детски празник във връзка Деня на детето - Първи юни провежда Община Монтана взаимно с National Geographic kids. Събитието ще стартира в 10:30 часа на централния площад „ Жеравица “ и ще продължи до 16:30 часа, оповестиха от общинската администрация.
За празничния ден уредниците плануват креативен работилници и просветителни интензивности на разнообразни тематики, както и награди за всяко дете. Игрите ще бъдат свързани с географията, животните и математиката. За феновете на химичните опити е квалифицирано шоу с демонстрации, а за дребните почитатели на географията ще има и географска шатра с магнитни табла. Децата ще могат да се включат и в редица спортни интензивности, които ще им обезпечат занимания и усмивки. В художествената част от празника ще се оцветяват глинени саксийки, в които малчуганите да засадят четирилистни детелинки, подарък от National Geographic kids. Освен знак на шанса, детелините са знак на задачата на National Geographic за запазване на планетата.
При неподходящи метеорологични условия деянията ще се състоят в Драматичен спектакъл „ Драгомир Асенов “, разясни Ели Димитрова – младши специалист отдел „ Култура “ в Община Монтана./БТА
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР