Като връх на безпомощността“ определиха от ГЕРБ обвиненията на министър-председателя

...
Като връх на безпомощността“ определиха от ГЕРБ обвиненията на министър-председателя
Коментари Харесай

ГЕРБ за обвиненията на премиера: Връх на безпомощността

Като „ връх на безпомощността “ дефинираха от ГЕРБ обвиняванията на министър-председателя Кирил Петков, че младежката организация стои зад „ хибридната офанзива “ със  снимки  в обществените мрежи на опашки пред бензиностанции.

Според депутата Делян Добрев държавното управление за следващ път е реагирало несъответстващо и некадърно.

„ Възникна една неуравновесеност. Вместо те да реагират съответно и да разгласят да вземем за пример разпределяне на горива от държавния запас евтино, на към два лв., тъй като толкоз е цената на горивата, купувани в държавния запас, и с това да успокоят хората, че цената няма да скочи толкоз, колкото те се притесняват. Те не направиха нищо, търсеха някой, който да обвинят. “

По думите му това към този момент е направено от Съединени американски щати и още 30 страни, които отделили от своите запаси 63 млн. барела, с цел да успокоят хората и да овладеят цените.

Добрев сигнализира за нова договорка на газовата борса, ощетяваща страната , в деня на започване на войната в Украйна.

„ Двадесет и два часа откакто започнаха да падат бомбите на нашата газова борса, сред два и три часа през нощта, в границите на секунди, се продаде газ на половин цена. Количеството е 4200 мегаватчаса. Разликата в цената е половин милион лв.. “

В България има рецесия и тя се дължи на неналичието на водачество, счита зам.-председателят на партията Томислав Дончев .

„ Предвид обстоятелството, че държавното управление има лустросано-силовашки жанр, естествено продължение на днешната конференция на министър-председателя е да изпрати Бойко Рашков да арестува цялата ни младежка организация. Разбира се огромният въпрос е този, който повдига господин Добрев – кой и в чия изгода продава газ на два пъти по-ниска цена по полунощ. Има и други въпроси – за какво при по-ниска цена на петрола бензинът е по-скъп “.

Активистка на младежката организация на ГЕРБ сподели фотография на  ръководителя на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски от Шипка и съобщи, че поема отговорност за присъединяване му в освиркването на премиера Кирил Петков по време на формалната гала за отбелязване на 3 март.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР