Към 1 август 2019 г. членството в най-големия автомобилен клуб в

...
Към 1 август 2019 г. членството в
най-големия автомобилен клуб в
Коментари Харесай

21 милиона членове - ADAC счупи рекорда!

Към 1 август 2019 година участието в най-големия авто клуб в Европа беше тъкмо 21 001 728 членове. 57 % от новите членове са на и под 40 години. Като цяло междинната възраст на членската маса в момента е 50,4 години. Процентът на жените в ADAC се усилва непрестанно и в момента е 41 %, акцентират от немския авто клуб.

ADAC извършва сериозен проект за реформиране, насочващ клуба по пътя за доразвиването му в съвременен снабдител на услуги за подвижност. Президентът на ADAC д-р Август Маркл вижда рекордният резултат по чренска маса като "ясен знак, че хората се доверяват на ADAC като помощник, сътрудник и специалист по мобилност ". Като решителен фактор за този триумф Maркл посочва последователната ориентировка към интересите на члена: „ ADAC придружава членовете си, където и да са на път. Разширяваме нашите мобилни предложения и в същото време действаме като ангажиран помощник на място с цел да могат хората спокойно да пътуват по собствен и по индивидуален метод. "

“Разнообразието от форми на подвижност и услуги е по едно и също време предизвикателство и опция ”, прибавя изпълнителният директор на ADAC Ларс Сутшка. - “ADAC ще стане още по-голям като снабдител на услуги за мобилност в бъдеще. Защото клубът ще използва всички механически възможности за даване на сегашни, индивидуални и експертни упътвания и съвети. С нови приложения, онлайн оферти и нова идея за света на моторите просто желаеме да спечелим точки и с по-младата целева група “, - казва управляващият шеф.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР