Изцяло новата Dacia Duster, която отбеляза световната си премиера по време

...
Изцяло новата Dacia Duster, която отбеляза
световната си премиера по време
Коментари Харесай

Високо отличие за новата Dacia Duster

Изцяло новата Dacia Duster, която отбеляза световната си премиера по време на международното ревю във Франкфурт преди броени дни, към този момент може да се похвали и с първото си влиятелно отличие.

В сериозна конкуренция, SUV моделът е успял да събере 28% от гласовете в традиционният конкурс Grand Prix Auto Plus RTL и по този метод печели оценката за Най-добър нов сериен автомобил на международния форум.

“Наградата Grand Prix Auto Plus RTL е доказателство за това, че автомобилите са повече от всеки път нещо, което кара хората да мечтаят ”, разяснява Франсоа Марио, шеф Продажби и Маркетинг на Dacia. “Победата на напълно новия Duster в тази надпревара показва привлекателно излъчване, което откриваме в неговия изцяло нов авантюристичен жанр. С Duster, Dacia предлага на своите клиенти опция да се поглезят без да харчат доста пари ”.

След 7 години пазарно наличие и повече от 1 000 000 осъществени представителя, новата Dacia Duster идва освен с напълно нов екстериор, увеличено съоръжение, само че и с нов и още по-функционален интериор, при който от компанията са обърнали сериозно внимание на качеството на материалите и сглобката. С оформянето на нови товарни отделения, навътре в купето има общо 28.6 литра свободен размер за малки багажи.

Екипировката на Dacia Duster е надградена с Multi-view камера, система за предупреждение при позициониране на друго превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача, автоматизирана климатична инсталация, защитни въздушни възглавнизци вид завеса, система за безключов достъп до интериора и стартиране/гасене на мотора с бутон, автоматични фарове и други.

Новата Dacia Duster идва с подобрена система за задвижване на четирите колела, както и със системи за подпомагане на потеглянето и спускането по надолнище. Автомобилът ще се предлага с избор бежду два бензинови двигателя- SCe 115 (версии с 2 и четири задвижващи колела) и TCe 125 (версии с 2 и четири задвижващи колела) с механична предавателна кутия, и два дизелови мотора- dCi 90 (две задвижващи колела) с механична трансмисия и dCi 110 (2 задвижващи колела) с алтернатива за комбиниране с EDC автоматична предавателна кутия. SCe 115 ще се предлага и в трансформация LPG.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР