Полицията разби нова наркооранжерия в столичния квартал Орландовци, съобщиха от

...
Полицията разби нова наркооранжерия в столичния квартал Орландовци, съобщиха от
Коментари Харесай

Полицията разкри нова наркооранжерия в столичния квартал Орландовци

Полицията разруши нова наркооранжерия в столичния квартал " Орландовци ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 

Открито е помещение, пригодено за наркооранжерия, в която се полагали грижи за общо 150 растения, достигнали друг етап на развиване. Иззета е и суха тревна маса и огромна сума в лв. и евро.

Това е третата оранжерия, открита по време на акцията, а неин притежател е единият от арестуваните малко по-рано трима мъже.

От Министерство на вътрешните работи напомнят, че арестите им са били осъществени, откакто при подхванатите през вчерашния ден полицейски дейности още веднъж на територията на същия столичен квартал, униформените са открили две високотехнологични оранжерии с общо 2 700 наркорастения,  както и количество суха тревна маса.

" Успешната реализация е резултат на професионално следствие, извършено в продължение на повече от три месеца ", означават от там. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата по документирането му продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР