Гледката към доброто старо Renault 5 вдъхва чувства на носталгия.

...
Гледката към доброто старо Renault 5 вдъхва чувства на носталгия.
Коментари Харесай

Електрическо Renault 5 скоро ще бъде налично за поръчка - видео

Гледката към положителното остаряло Renault 5 вдъхва усеща на носталгия. Малката френска кола в този момент се завръща на пътя като електрическа кола. Началото на поръчките за първите два разновидността на Renault 5 E-Tech Electric към този момент е неизбежно - системите за поръчки ще бъдат задействани на 31 май 2024 година

Притежателите на R5 R-Pass към този момент могат да бъдат първите клиенти, които поръчват една от двете версии с 52кВтч батерия от дилърите на Renault. От 2025 година моделът ще се предлага в пет конфигурации: “Five ”, “Evolution ”, “Techno ”, “Iconic Five ” и като специфичен модел “Roland-Garros ”.

Първите версии в развой на подготовка са “Techno ” и “Iconic Five ”. И двата имат 52 кВтч батерия с пробег до 410 километра съгласно WLTP. От 2025 година Renault желае да разшири поръчките за всички версии. Renault 5 E-Tech Electric идва с две литиево-йонни акумулатори. Батерията Comfort Range, с която първите коли, които могат да бъдат поръчани, са оборудвани с оборудването Techno и Iconic Five, има потенциал от 52 кВтч за пробег до 410 километра съгласно WLTP.



Батерията Urban Range е с потенциал 40 кВтч за пробег до 300 километра. Renault 5 E-Tech Electric в този вид ще започва през 2025 година на начална цена от 24 900 евро. Renault 5 с потенциал 52 кВтч и по-дълъг пробег потегля от 32 900 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР