Главният изпълнителен директор на Ford Джим Фарли наскоро затвърди слуховете,

...
Главният изпълнителен директор на Ford Джим Фарли наскоро затвърди слуховете,
Коментари Харесай

Слуховете за четириврат Ford Mustang потвърдени?

Главният изпълнителен шеф на Ford Джим Фарли неотдавна затвърди слуховете, че се работи по седан версия с четири порти на Mustang. От няколко години се приказва за такова нещо и имаше мощни съмнения, че Ford мери интереса към сходен артикул.

Фарли сподели, че Mustang има голямо количество почитатели в международен мащаб, тъй че „ други форми на каросерията на Mustang – с четири порти или каквото и да е “ биха могли да работят. Той не разгласи непосредствено, че идва, само че това е толкоз близо, колкото ще стигнем, до момента в който не се появят шпионски фотоси и публично разобличаване.

Това, което Фарли не сподели, е, че сегашната форма на Dodge Charger ще бъде довиждане, има празнота на пазара на мускулни коли за предложение с четири порти. Знаем, че някои хора се объркват за това, че седанът в никакъв случай не е мускулест автомобил, само че те в действителност остават в мислите си 1969 година Charger се продава доста, защото доста хора се любуват на якото V8 показване и избират него пред Challenger.

Ford явно се облизва с цел да загребе тези продажби, което, в случай че изиграе вярно картите си, би могло да стане. Фарли приказва за разширение на предложенията на Mustang както в долните, по този начин и в горните ешелони на пазара на продуктивност.

По-рано той говореше за стартирането на нещо еквивалентно на моделите Porsche GT3 RS и GT2 RS, тъй че може би някои хардкор пистови версии на Mustang също са в развой на разработка. GTD към този момент е на път, само че може да има още производни на фамозното „ пони “. Има подигравка в това което Фарли сподели: „ Ние в никакъв случай няма да построим Mustang, който не е Mustang. “ Но в действителност Mach-E е към този момент на пазара от известно време насам.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР