Изграждането на перфектния капсулен гардероб изисква време, търпение и най-вече

...
Изграждането на перфектния капсулен гардероб изисква време, търпение и най-вече
Коментари Харесай

Перфектният капсулен гардероб с тези 21 шопинг находки от Fashion Days

Изграждането на съвършения капсулен дрешник изисква време, самообладание и най-много предпочитание. Някои неща в него сигурно към този момент ги имате, други пък се нуждаят от заменяне на нови, до момента в който трети евентуално към момента ви липсват. Истината е, че доста пъти сме писали по тематиката, само че тя е толкоз значима, тъй като безспорните класики са тези облекла и аксесоари, към които посягаме всекидневно и които елементарно комбинираме едни с други. Класики, които в действителност носим всеки сезон. Точно по тази причина си заслужават всяка инвестиция. И защото Black Friday във наближава, ние сме събрали страхотни шопинг находки точно в духа на този капуслен дрешник, тъй като какъв по-подходящ миг за това от седмицата на Black Friday  да изберем по-качествени неща от по-висок клас марки. Запазете дата 7 ноември в 7:00 часа. 

Започваме с бялата тениска и белия топ, които са онази основа, върху която елементарно можем да надграждаме с обемен блейзър, вълнен пуловер или кожено яке. Бялата риза ги добавя напълно, като при нея също може да има игра на наслоение. При пуловерите, с изключение на класическия кашмирен, прибавяме и тези обемни модели на райе, които в последно време си извоюваха трайно място в дрешника ни.
 Забрадките отиват на референдум в Турция 2 ноем 2022 | Реформата за носенето на ислямски забрадки при дамите в Турция може да бъде подложена на национално допитване....
При връхните облекла прибавяме и тренча, без който не можем, изключително в преходните интервали, без значение дали ще бъде бежов, каки или в някой по-смел ослепителен цвят. Неутралните тонове въпреки всичко му отиват повече. Това се отнася и до класическото camel палто, което заменя тренча в по-студените месеци.

Да открием съвършените дънки от време на време може да бъде същинско предизвикателство, само че пък толкоз си коства и тук бихме ви предложили да изберете прав модел в по-светъл или мрачен деним, без прорези и накъсвания. Но за дните, в които не ни се носи дънки, обожаваме свободата на необятните панталони с висока талия, които също са от новите попълнения в класиките и преди няколко сезона отворихме необятно вратите на дрешника си за тях. Това се отнася и за роклята вид „ нощница “, която стои толкоз изтънчено и в композиция с мокасини, и с кубинки, и с токчета.

И като стана въпрос за обувки, наложителните такива са освен обичаните ни бели кецове, само че точно мокасините, както и елегантните стилето в бежово, които всяко момиче би трябвало да има на разположение. Колкото до чантите, комфортните tote bags са измежду нещата, без които не можем в забързаното си всекидневие. Дали е безпорядък в тях? Разбира се!

За край оставяме дребните, само че също толкоз значими линии като колан и обеци, изключително халките, които дават комплектност на всеки тоалет и напълно не са за занемаряване.

А какви са находките от, които ни ще прибавим в кошницата си по време на Black Friday, който ще продължи цяла седмица, вижте в галерията ни! 

Кампанията е годна за посочените „ Black Friday " селекции и се организира в интервала от 7:00 часа на 07.11.2022 година до 13.11.2022 година или до привършване на наличните количества. Някои продукти са с остатъчни бройки.

С поддръжката на Fashion Days

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР