Помощта започна да тече в ивицата Газа от Южен Израел

...
Помощта започна да тече в ивицата Газа от Южен Израел
Коментари Харесай

Помощта започва да навлиза в Газа по суша, след като американският „плаващ кей“ е повреден от времето

Помощта стартира да тече в линията Газа от Южен Израел в неделя, след направения от Съединени американски щати „ плаващ пристан “ на Средиземно море беше развалено от времето.

Новата помощ минава през Южен Израел заради несъгласия с Египет. IDF завладя страната на Газа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Рафах, който нормално се употребява за превозване на помощ по време на спора.

Египет затвори своята страна на границата, когато Израел пое контрола върху страната на Газа на Граничен контролно-пропусквателен пункт, и споделя, че няма да го отвори още веднъж, до момента в който палестинците не получат надзор.

Стотици камиони с филантропична помощ минаха през израелския контролно-пропускателен пункт Керем Шалом този уикенд, само че чиновниците на Организация на обединените нации споделят, че са имали усложнения с достъпа до помощта заради тежки боеве наоколо.

Помощта стана още по-важна с помощта на вредите на издигнатия от Съединени американски щати „ плаващ пристан “ на брега на Газа. Развълнуваното море отдели четири кораба, които стабилизираха кея този уикенд.

Камион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР