Наставникът наПирин (Благоевград)Олександър Бабич не скри разочарованието си от изпадането

...
Наставникът наПирин (Благоевград)Олександър Бабич не скри разочарованието си от изпадането
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин Ол. Бабич: Трудно е да скрием разочарованието, съжалявам, но искам да остана

Наставникът наПирин (Благоевград)Олександър Бабич не скри разочарованието си от изпадането на неговия отбор след проваляне с 0:1 отЛокомотивв София, съобщи sportal.bg.

" Трудно е да скрием разочарованието. Искахме да избегнем този сюжет. Свършихме доста работа, изиграхме някои страхотни мачове първоначално, записахме забележителни резултати, само че загубихме мачове вкъщи, с директни съперници. Като този сБотев (Враца).

Опитахме да свършим нашата работа, да играем добре, да реализираме резултати. Старахме се. През идната седмица ще имаме диалози с управлението, с цел да забележим какво следва. В последната седмица имахме контузени основни футболисти, нямахме задоволително здрави и богат избор за това кой да играе.

Имахме концепция през днешния ден да вършим бърз преход в нахлуване и да използваме празните пространства. Имахме шансове да отбележим. Разбирам, че нямаме задоволително качества в офанзива. Имаме контузени футболисти. Опитахме да избегнем тази обстановка. Разочароващ е този резултат и този завършек на сезона. Негативните резултати пристигнаха, само че почитателите не стопираха да ни поддържат, за което им благодаря. Критиките ще бъдат към треньора. Съжалявам. Направихме всичко допустимо да избегнем изпадането, само че това е футболът.

Искам да остана. Предстоят диалога тъкмо по тази тематика ", сподели Бабич.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР