Около 10 ч. тази сутрин на водач на лек автомобил

...
Около 10 ч. тази сутрин на водач на лек автомобил
Коментари Харесай

Брутална катастрофа! Може да повярвате, че шофьорът е оцелял след това тежко ПТП

Около 10 ч. тази заран на лидер на лек автомобил му призляло и се забил в мантинелата, която безусловно е разцепила колата му на две 

Шофьор е оживял по знамение при брутална злополука на столичния бул. " Ботевградско шосе ", оповестяват очевидци. Според първичната информация автомобил " Мерцедес " е самокатастрофирал, откакто се е забил в пътната мантинела, а тя е влезнала през предния прозорец и е излязла през задния.

На мястото на злополуката през днешния ден бе пътният специалист Диана Русинова. Ето какво написа тя във фейсбук профила си:

“Смъртоносната рибена опашка ” или по какъв начин общинското безхаберие погубва нашите животи. Сега може би ще си помислите, че ще ви приказвам за това че “рибата се вмирисва откъм главата ”, само че в действителност ще Ви опиша по какъв начин един несменен детайл на ограничаваща система за пътища (мантинела) едвам не лиши човешки живот тази заран на бул. “Ботевградско шосе ” в гр. София.

Около 10 ч. тази заран на лидер на лек автомобил му призляло. Човекът на възраст към 70 година изгубил надзор на управлявания от него лек автомобил. Забил се в крайпътното ОСП (мантинела). Вместо обаче това средство за обезопасяване на пътища да му помогне, едвам не го е умъртвило.

Защо ли? Защото крайния детайл вид “рибена опашка ” е непризнат от дълго време и вместо да рисуваме противозаконни “реорганизации ” и да се грижим САМО за велосипедистите в този град можеше да се намерения и за по-приоритетни неща, като това да подменим рисковите детайли от пътната среда. Нищо не може да оправдае некадърността и безхаберието!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР