Италианският Ювентус ще получи сериозен финансов гръб за привличането на

...
Италианският Ювентус ще получи сериозен финансов гръб за привличането на
Коментари Харесай

FIAT ще финансира трансфера на Кристиано Роналдо в Ювентус

Италианският Ювентус ще получи сериозен финансов тил за привличането на Кристиано Роналдо, написа Marca. Автомобилният тръст FIAT ще налее 320 милиона евро за най-важната договорка в историята на торинския клуб.

Президентът на “бианконерите ” Андреа Аниели и неговото семейство държат 29,18% от могъщата автомобилна компания. Тя спомогна съществено за привличането на Гонсало Игуаин от Наполи, когато бяха платени близо 100 милиона, напомня sporta.bg. Сега ще са нужни още повече средства, като към 100-те млн. за трансфер би трябвало да се добави и годишната заплата на португалския стрелец - 30 милиона чисто на сезон.

Същевременно служащите във FIAT не одобряват по никакъв начин добре слуховете за финансиране на прехвърлянето. Служителите се оплакват, че в последните 10 години са изгубили над 10% поради инфлацията, а заплатите им не са помръднали нагоре. Концернът харчи по 126 милиона евро на година за спонсорство, като 26,5 млн. отиват за Юве.

Очаква се тази седмица да е основна в развиването на трансферната интервенция.

Същевременно стана ясно, че Ювентус към този момент продава екипи с името на Кристиано Роналдо и с номер седем, съобщи Българска телеграфна агенция. Коментарът на вестник Marca за протичащото се в формалния почитател магазин на италианския първенец е " В Италия доста бързат ". Столичният състезателен всекидневник назовава актуалната седмица " доста значима за бъдещето на Роналдо ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР