И мъжкото, и женското съзнание са способни понякога да се

...
И мъжкото, и женското съзнание са способни понякога да се
Коментари Харесай

От какво се страхуват мъжките уши?

И мъжкото, и женското схващане са способни от време на време да се самоизключва. Така в случай че не желаеме да чуем нещо, просто може да не му разрешаваме да стигне до ушната ни мида. Често споделяме за подобен вид хора – чуват единствено каквото им харесва. Има някои в действителност неприятни, дразнещи или изречения не на място, които можем да не произнасяме в името на положителните връзки.

Ето какво бихме могли да спестим на мъжките уши:

1. Хайде с мен по магазините?
Ако в магазините, които желаете да посетите, не се продават авточасти, компютри, ловни или риболовни такъми, малокалибрени револвери или стоманени ножове (а вероятността да са такива е много малка), ясно е за какво той се мръщи. Дори и мъжете, които поставят грижи за външния си тип и следват стилните трендове не могат да устоят на женското движение в шопинга. Разбира се, има дами, които също не обичат лудото циркулиране от магазин на магазин. Ако сте от тях, той може и да се навие на къса обиколка. Други фактори, които пораждат две килнати надолу крайчета на мъжката усмивка, са нуждата да дава мнение дали това и това ви стои добре, неудобството, което ще усеща от учудените, от време на време насмешливи погледи на останалите пазаруващи дами, както и изхарчената сума най-после, изключително в случай че излиза от неговия джоб.

2. Кога ще се оженим?
Ако въпросът се повдига за пръв път, ще провокира интерес, ще го обсъдите, ще поговорите. Но в случай че непрестанно ви се върти в главата и поставяте обичания си под обстрел с тази фраза без значение от събитията, може да предизвикате даже нападателно държание. Дори той да подхожда напълно благо и доброжелателно към тематиката, сигурно таи и доза терзание. Мъжете не обичат да бързат, когато вземат жизненоважни решения.Ако той знаеше отговора, сигурно щеше да го разиска с вас. Намеците от този жанр няма да ви приближат до стремежи край. Друго би било чувството, в случай че той самият повдигне тематиката. Би се чувствал водещ, мощен в позицията си, а и чувството, че самичък и пръв пита и предлага, ще го направи много по-самоуверен.

3. Ако знаеш обаче неговата кола какъв брой е яка!
Независимо на кого – на близкия другар, съседа насреща или сътрудника, сравнението с различен мъж, когато то не е в интерес на приятеля/съпруга, би могло единствено да го подразни. А когато става дума за тематики, на които мъжете са много чувствителни – коли, власт, пари, мускули, телефони и други джаджи, ситуацията е много парливо.

4. Не забелязваш ли смяната?
Това може да го хвърли в същински шок. Има нещо, което той не е забелязал и даже след въпроса ви продължава да не го вижда. А незнанието, поради своята загадъчност, постоянно е било по-страшно от действителността. Всъщност той в никакъв случай не би си и помислил да обърне внимание на миглите ви, за които сте употребила серпантина със 100% черно. Според някой мъже дамите си вършат прически единствено с цел да има защо да си приказват между тях. Това изявление косвено демонстрира, че мъжете постоянно са способни да не виждат даже прехода от светлорусо към огненочервено.

5. За какво си мислиш сега?
Той се опасява, че този въпрос може да е капан измама и че честният оговор би предизвкал неприятна реакция или неприятно въодушевление. Ако въодушевена от цялостната луна, тя си спомня първите им срещи, сигурно няма да разбере по какъв начин той може да мисли за това, че и тази година не се класирахме за международното по футбол.

6. Снощи симулирах оргазъм.
Най-страшно би било в случай че той си мисли, че тъкмо нощес е бил същински Аполон в леглото. А преди, по време и след всеки идващ полов акт чуденката дали и този път е било по този начин ще изтезава съзнанието му.

7. А съпругът/приятелят на приятелката ми....
Независимо какво ще последва (винаги мие чиниите у дома, постоянно й носи цветя и т.н.) може да изправи на нокти всеки мъж. Той прави нещата по собствен си метод и даже да не е най-хубавият – това е той. Разбира се, леки и незабележими операции за промяна на държанието са позволени. Те въпреки всичко са част от прословутата женска ловкост. Но въпреки това, той сигурно има някакви други преимущества пред съпруга/приятеля на...

8. Не си прав, тъй като по този начин!
Казват –в разногласието се ражда истината. Но за един същински спор са нужни и същински причини. „ Защото по този начин ” не един от тях.

9. Ти това не можеш да го направиш.
Зад това изявление се крият подозрения в качествата, силите, уменията и знанието на мъжа. А това е най-малкото обидно. Фразата може да подейства стимулиращо и крайните резултати да оборят изказванието ви. Но пробвайте първо с изречение с позитивен заряд. Ако то не свърши работа, предизвикайте ината му.

10. Вече не те обичам!
Това сигурно не желаят да го чуват и женските уши.

11. По принцип съм родена мъж!
Това ще го оставя без коментар.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР