Група тийнейджъри убийци, които причакаха жертвата си като лъвове на

...
Група тийнейджъри убийци, които причакаха жертвата си като лъвове на
Коментари Харесай

Тийнейджъри убийци, които заклаха жертвата „като лъвове на плячка“, осъдени на повече от 130 години

Група младежи убийци, които причакаха жертвата си „ като лъвове на плячка “, след което я нарязаха с 9,4 инча дълъг нож Рамбо са били заключени повече от 130 години.

Стразяващи фрагменти от камери за видеонаблюдение уловиха последните моменти от живота на 21-годишния Бейли Аткинсън, до момента в който той беше преследван на улица Walsall High Street на 28 януари предходната година. Той бил на открито с другарка, когато убийците му пристигнали с две откраднати коли и се впуснали в гонене.

Неспособен да избяга от нападателите си, той беше брутално атакуван с нож и оставен да почине в локва кръв. Оръжието на убийството беше заседнало в рамото му. „ Ще умра “, промърмори Бейли, до момента в който лежеше обречен на смърт в пустия център на града. " Кажи на майка ми, че я обичам. "

По време на процеса правосъдните заседатели чуха, че нападението е като " лъвове върху плячка ". Свидетели на мъчителната офанзива бяха частично чиновници на Asda, които бяха излезли на открито за отмора, заяви BirminghamLive. Те се притекоха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР