Принц Хари се играе на жертва“, след като се твърди,

...
Принц Хари се играе на жертва“, след като се твърди,
Коментари Харесай

Принц Хари „се играе на жертва, след като отхвърли маслинова клонка на крал Чарлз“ – експерт

Принц Хари „ се играе на жертва “, откакто се твърди, че е отхвърлил маслинова клонка на крал Чарлз заради съображения за сигурност, твърди кралски специалист.

Вътрешни лица от кралството настояват, че херцогът е отказал предложение от краля да остане в кралска резиденция по време на престоя си в Обединеното кралство по-рано този месец. Твърди се, че офертата е била отхвърлена, защото не е включвала никакви ограничения за сигурност и той щял да бъде на „ очевидно място с публични входни и изходни точки и без полицейска отбрана “.

Вместо това Хари остана в хотел, което означаваше, че той нямаше среща с краля, който сега е подложен на лекуване от рак. Неговият екип бързо разгласява изказване, в което се споделя, че татко му е бил прекомерно ангажиран, с цел да го види.

Но в диалог с OK!, някогашният кралски сътрудник на BBC Джени Бонд сподели, че извинението на Хари „ не се измива “. Тя изясни: „ Много ми е мъчно да приема аргумента, че Хари не би се чувствал в сигурност в кралска резиде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР