Наско Сираков се скри от феновете, на годишнината от основаването

...
Наско Сираков се скри от феновете, на годишнината от основаването
Коментари Харесай

Наско Сираков се скри от феновете, на годишнината от основаването на „Левски“

Наско Сираков се скри от почитателите, на годишнината от основаването на „ Левски “. Днес е огромен празник за „ Левски “ – „ синият “ клуб навършва 110 години от основаването си и половин България чества. Не и притежателят на клуба и голмайстор за всички времена Наско Сираков.

Той не се появи на могилката пред 22 СОУ в столицата, където преди 110 година група запалянковци основават „ Левски “. Там имаше стотици почитатели, появи се и целият тим на „ сините “, играчи от школата, само че не и Сираков. Впрочем, той направи по този начин и на 4 май, когато бе празнувана 81-годишнината от рождението на клубната легенда същото беше и когато предложения недоволните от ръководството му почитатели на среща през декември, само че по-късно направи по този начин, че среща да няма.

На „ Могилката “ най-малко се появи изп.-директор Даниел Боримиров, който изясни по този начин отсъствието на Сираков:

Наско Сираков се скри от почитателите, на годишнината от основаването на „ Левски “ 24.05.24 19:25 Патриарх Неофит в писмо до Петро Порошенко: Украинската православна черква е единствената канонична черква в Украйна 24.05.24 18:32 Заловиха българин, опитал да внесе метамфетамин за над 3 млн. лв. в Румъния 24.05.24 18:11 Шампионът във „ Формула 1 “, Люис Хамилтън с най-хубаво време в Монако (ВИДЕО) 24.05.24 17:55 Международният съд на Организация на обединените нации разпореди на Израел да приключи неотложно офанзивата си в Рафах (ВИДЕО) 24.05.24 17:25

„ Наско Сираков ли? Той има ангажимент отвън София. Мисля, че в неделя ще се върне. “

По-късно Сираков въпреки всичко приказва, само че пред „ Спортал “.

„ Това е най-сигурното нещо – „ Левски “ ще го има доста след нас. Аз мисля, че виждаме освен светлина в тунела, а сме на прага да излезем от тунела. Искам следващата година футболният тим да донесе доста повече наслада на нашите последователи, тъй като те го заслужават. Разделението е най-лошото нещо. Всички желаеме обединяване, само че не зависи единствено от нас “, съобщи той.

И без мажоритарния притежател левскарите уважиха годишнината от основаването на „ Левски “, поднесени бяха доста венци и цветя. А на този декор Боримиров приказва по какъв начин „ Левски “ сега има най-голяма потребност от обединяване. Всеки би трябвало да преглътне егото си и да знае, че „ Левски “ е над всички “…

Боримиров също така се похвали, че идват положителни времена за клуба:

„ Мисля, че на този стадий това, което направихме преди няколко дни ни кара да сме оптимисти, защото ще имаме финансова непоклатимост и тази непоклатимост желаеме да я надграждаме, с цел да можем да забележим „ Левски “ след 1-2 години подобен, какъвто нашите почитатели го желаят и са привикнали да го виждат. “

Говори и за предстоящото идване за треньор на тима на Станислав Генчев, който сега води „ Крумовград “. Но бе внимателен да разгласи, че то е несъмнено:

„ Ще изчакате до другата седмица, не желая да злоупотребявам през днешния ден с някакви имена. Дали имаме и различен вид, в случай че не стане с Генчев? Разбира се! “

„ Защитникът на „ Левски “ Хосе Кордоба ще изиграе в неделя против „ Лудогорец “ последния си мач за софийския отбор. Вече е несъмнено, че 22-годишният панамски национал ще бъде продаден след края на сезона. Най-вероятно той ще премине в шотландския вицешампион „ Рейнджърс “. За това писаха в миналите седмици шотландски и панамски медии.

Последната информация в тази тенденция е от footballinsider.com, откъдето настояват, че Кордоба е декларирал пред свои близки, че сигурно ще играе в „ Рейнджърс “. Това се удостовери към този момент и от неговото наличие на мач на шотландския тим преди към месец. Предполага се, че тогава той е подписал и прелиминарен контракт. Според неофициални сведения, „ Рейнджърс “ ще заплати за Кордоба 3.2 млн. паунда (3.76 млн. евро или 7.3 млн. лева.). Тази сума ще е доста значима за финансовото състояние на закъсалия „ Левски “. Сайтът за база данни на футболисти „ Трансфермаркт “ прави оценка Хосе Кордоба на 3.2 млн. евро.

През сегашния сезон панамецът изигра 34 мача за „ Левски “ във всички шампионати досега и записа една асистенция. Интерес към него има още от „ Айнтрахт “ (Франкфурт) и „ Норич “, съгласно немски, панамски и британски източници.

Източник: Сега

Още вести четете в: Спорт, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР