Сам Томпсън направи нахално признание за последните си лудории с

...
Сам Томпсън направи нахално признание за последните си лудории с
Коментари Харесай

Нахално признание на Сам Томпсън за последните лудории с „брат“ и най-добър приятел Пийт Уикс

Сам Томпсън направи безсрамно самопризнание за последните си лудории с най-хубавия другар и „ брат “ Пийт Уикс – само че Зара към момента има неговия цяло сърце.

31-годишният живее в прелестна къща в Челси с дългогодишната си другарка, звездата от Love Island, трансформирала се в режисьор на документални филми Зара Макдермот. И когато Mirror го настигна по-рано този месец, той не можеше да бъде по-поразен.

Говорейки с горделивост за Зара, с която той стартира да излиза през 2019 година - още в дните му Made In Chelsea - подкрепяща Сам сияеше: „ Зара е напряко съкрушителна сега. Нейната марка облекла Rise напряко я смаза. Разпродадоха се доста по-бързо, в сравнение с всеки очакваше. Имат доста повече поръчки. Така че съм необикновено благополучен, че тя разрушава това толкоз доста. Честно казано, не мога да издам прекалено много, само че има още какво да пристигна от Zara в документалното пространство. Тя просто пораства и се трансформира в голямо име в ефира и е просто ужасно да гледаш човек, който обичаш, да се оправя т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР