Едно от най-важните занимания за едно малко бебе е опознаването

...
Едно от най-важните занимания за едно малко бебе е опознаването
Коментари Харесай

Как да изберете най-подходящия тип количка за вас и за вашето бебе?

Едно от най-важните занимания за едно малко бебе е опознаването на света, а това ще стане доста елементарно по време на ежедневните разходки. Освен да преглежда заобикалящата го среда, бебето може и да поспи на въздух. За да бъде всичко това удобно и прелестно, е значимо родителите да прегледат разнообразни бебешки колички и да изберат най-подходящата.

Това е една от значимите покупки, които би трябвало да извършите, щом очаквате бебе. Някои родители даже избират да създадат покупката още преди то да се появило. Разгледайте настоящите модели и преценете деликатно кой вид ще бъде комфортен във вашия случай.

Кои са най-предпочитаните бебешки колички?



Важен аршин е възрастта на малчугана. Има значение дали търсите бебешка количка за новородено, или за по-голямо дете – сред 6 и 8 месеца. Ще ви споделим едни от желаните модели:

класическа – позната като " панер " или " люлка ". Много комфортна за първите месеци, когато бебето не може да бъде седнало, а би трябвало да лежи в кошчето. Класическите модели са маневрени, с необятни гуми и задоволително място за багаж. Те могат да бъдат зимни или летни според от сезона, в който ще вършиме разходките. Различават се по това от какъв материал са изпълнени;

комбинирана – желан вид от множеството родители, тъй като е екипиран с разнообразни модули, посредством които безпроблемно ще го настроите към потребностите на детето. При комбинираните бебешки модели кошът се трансформира в седалка за кола и място за сядане, когато се разхождате. Оборудвани са с задоволително колани за сигурност и разполагат с необятни гуми за по-голяма маневреност. Получавате и комфортна чанта за аксесоари, в която да носите другите бебешки такъми. Едни от най-популярните марки са Lorelli, Buba, KinderKraft, Moni и други;

детска количка вид " чадър " – доста по-леки и комфортни за преместване от предходните типове. Има регулируема рамка за крачетата, сенник, а седалката се трансформира в място за сън. Подходяща е за девойки и момчета над половин година.

Ако ви следва сходна покупка, може да я извършите и от множеството онлайн магазини, припомнят от Ozone. Има евтини и първокласни бебешки модели според от марката, а положителните търговци постоянно вършат разпродажби и преференциални понижения.



Как да изберете подобаваща бебешка количка?



Тук е значимо да обърнете внимание на всекидневието, което водите. Ако употребявате постоянно рейс, хубаво е моделът да бъде лек и преносим. Честото пътешестване с кола изисква количката да има специфичен панер.
За дълги разходки е целесъобразно колелата да могат да се завъртат във всички направления. Артикулът би трябвало да бъде комфортен както за бебето, по този начин и за вас. Важно е материалите за направа да се качествени и здрави. За да се усеща детето комфортно, е добре седалката да има опция за завъртане в разнообразни направления. Коланите за сигурност са наложителни, а спирачките, инсталирани на дръжките, ще ви обезпечат търсената сигурност.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР