Зодия Рак да избягва да шофира.Ето и хороскопа на ОвенДнес

...
Зодия Рак да избягва да шофира.Ето и хороскопа на ОвенДнес
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 май събота: Да не шофира кола зодия

Зодия Рак да заобикаля да кара.

Ето и хороскопа на

Овен

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере аргументите, които са Ви подтикнали към това или това деяние. Същите тези дейности той ще преглежда от своя позиция и е изцяло допустимо да ги назове с много неприятни за Вас думи. Все отново се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец

Навярно ще привлечете нечие внимание, а по едно и също време с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на необятно, само че по едно и също време с това ще бъдете подготвени за водене на приятна и задушевна сказка. Ако имате нещо да казвате, с цел да установите или подобрите чувството за непосредственост помежди ви, направете го без съмнение. Днес е най-подходящото време за сходни крачки.
 

Близнаци

Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате на своите близки.
 

Рак

Изключително мъчно ще бъде за Вашия обичан човек да предприеме някаква решителна крачка към Вас или встрани от Вас. И в този и в оня случай по-късно ще Ви чака напълно различен живот, или най-малко напълно друг от този, с който от дълго време сте привикнали.

Днес избягвайте да шофирате.
 

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.
 

Дева

Ако напоследък сте се усещали като в мъгла, през днешния ден ще получите доста значими вести, които ще хвърлят светлина на Вашето замесване. Облаците се разсейват и на небето още веднъж светва слънце. Ситуацията започа да се прояснява, отчасти заради това, че на собствен ред Вие започате да разбирате, какво желаете да постигнете по-нататък. Поставените цели усъвършенстват ситуацията Ви, и по тази причина ги следвайте. Не обръщайте внимание на песимистите, които сочат опасности или възможни затруднения.
 

Везни

Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с голям енергиен капацитет, само че и потребностите са огромни. Трудно се оправят хората с психологични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В подобен миг се решавате на връзка, от която в предишното сте бягали. Кой знае, може да е за положително, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за интервенции, свързани с огромна кръвозагуба.
 

Скорпион

Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!
 

Стрелец

Когато през днешния ден в живота Ви се окаже човек от Вашето минало, постарайте се, да не реагирате прекомерно прочувствено. Много вода е изтекла оттогава и е напълно невероятно, възприятията на този човек да са останали същите, както тогава. И самите Вие не сте стояли на едно място, а сте се придвижили по-нататък, и по тази причина не си правете никакви заключения, какво този човек мисли или усеща към Вас. Позволете му, да си отиде от Вашите мисли. Концентрирайте се върху това, което има за Вас значение в този момент.
 

Козирог

Сега не би трябвало прекомерно да се увличате в разбора на обстановката и да се пробвате да си обяснявате своите усеща от позиция на разсъдъка. Те изобщо няма да се поддават на рационално пояснение, даже и да положите всички старания с цел да станат нещата по някакъв различен метод...
 

Водолей

Около Водолеите през днешния ден ще струи сила на съзидания и самоусъвършенстване. Звездите Ви поучават да се възползвате от това и да се покажете в персоналния и фамилния живот в най-хубавата светлина. Опитайте се, прибирайки се в къщи, да извършите по този начин, че да е прелестно на Вашата половинка. И знайте, че в този момент филическия труд може да Ви бъде единствено от изгода.
 

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, в сравнение с да обясните на своите близки хора, какво става. Вероятно по този начин и би трябвало да извършите, в сравнение с да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР