Абитуриентка от Английската гимназия в Русе спечели пълна стипендия за

...
Абитуриентка от Английската гимназия в Русе спечели пълна стипендия за
Коментари Харесай

Българска абитуриентка е приета с пълна стипендия в Харвард


Абитуриентка от Английската гимназия в Русе завоюва цялостна стипендия за образование в влиятелния американски университет „ Харвард ". Мария Георгиева приключва с цялостно отличие елитното учебно заведение.

Абитуриентката насочва вниманието си към " Харвард " още преди две години.

„ Програмата на „ Фулбрайт " EducationUSA дава отговор за съвещания за подготовка за банкет в Съединени американски щати. Започнах да навестявам тези виртуални и онлайн съвещания, с които да схвана повече за процеса по кандидатстване и по какъв начин да се приготвя. След това всичко беше систематична подготовка и доста, доста предпочитание ".

Това, че е призната, не било изненада за родителите ѝ. Самата Мария обаче постоянно си е мислела, че с цел да учиш в " Харвард ", би трябвало да си съвсем като нобелов лауреат на 18 години. Тя печели цялостна стипендия освен за образованието си, само че университетът поема и разноските ѝ за живот в Съединени американски щати.
 Абитуриентката от Английската гимназия в Русе Мария Георгиева Кадър: Нова Абитуриентката от Английската гимназия в Русе Мария Георгиева Кадър: Нова
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР