ГЕРБ не одобрява арогантното поведение на коалиционния си партньор и

...
ГЕРБ не одобрява арогантното поведение на коалиционния си партньор и
Коментари Харесай

ГЕРБ окачестви Сидеров като позор, но го иска в управлението

ГЕРБ не утвърждава арогантното държание на съдружния си сътрудник и водача на " Атака " в ефира на Българска национална телевизия, само че в това време не вижда причина за преразглеждане на съдружното съглашение. Това се разбра от мненията в ръководещата партия за скандалното държание на Волен Сидеров в " Референдум " на 1 октомври, довело до спиране на предаването и интервенция на жандармерия.

Шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков изиска водачът на " Атака " да не бъде канен повече в малкия екран и ще предложи на ЦИК и Съвет за електронни медии да изключат " Атака " от безвъзмездни и платени предизборни участия в Българска национална телевизия.

Медийният регулатор разгласи в позиция, че Сидеров " наруши жестоко разпоредбите за осъществяване на политическия спор в студиото на Българска национална телевизия ". Предстои да се види реакцията на ЦИК.

Сидеров- срам за Народното събрание

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова окачестви държанието на Сидеров като " срам " за Народното събрание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР