Мъж сподели възмущението си, след като чу тъпото“ име, което

...
Мъж сподели възмущението си, след като чу тъпото“ име, което
Коментари Харесай

„Мразя тъпото име, което жена ми избра за нашия син – затова й дадох ултиматум“

Мъж показа възмущението си, откакто чу „ тъпото “ име, което брачната половинка му желае да даде на близнака им. Той изясни по какъв начин той и брачната половинка му са се споразумели за процеса на именуване, преди да открият, че е бременна, като той е кръстил бъдещата им щерка, а тя е кръстила бъдещия им наследник.

Сега обаче той е чул по какъв начин тя желае да назова тяхното момче близнак, той желае гласът му да бъде чут, защото се тормози, че имената, които е избрала, ще се отразят отрицателно на бъдещето му. Той сподели в Reddit: „ Преди брачната половинка ми и аз да се оженим, сключихме съглашение тя да кръсти първото ни момче, а аз да кръстя първото ни момиче. Наскоро открихме, че тя е бременна с близнаци и по-късно Говорейки за това, взехме решение да се придържаме към първичния си проект.

„ Мислех, че всичко ще бъде наред, само че откогато чух името, което тя избра, имаме проблеми. Името е неприятно. Звучи в действителност неуместно и това е безусловно името, което ще накара нашия наследник да бъде унизен. Веднага постанових несъгласие, само че брачната половинка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР