Има място за Хейли в екипа ми.Това обяви бившият президент

...
Има място за Хейли в екипа ми.Това обяви бившият президент
Коментари Харесай

Тръмп: Има място за Хейли в екипа ми

Има място за Хейли в екипа ми.

Това разгласи някогашният президент Доналд Тръмп, откакто някогашната губернаторка на Северна Каролина Ники Хейли разкри, че ще поддържа републиканеца на изборите през ноември, макар че по доста тематики имат разлики (например, поддръжката за Украйна).

" Но Байдън беше злополука, тъй че ще гласоподавам за Тръмп ", призна Хейли.

Тръмп, който наричаше Хейли " птичи мозък " по време на акцията й за Белия дом, изрази признателност за позицията й.

" Оценявам това, което тя сподели ", сподели Тръмп след митинг в четвъртък.

" Има ли място за нея във вашия екип или още по-добре - във вашата бюлетина? ", попита кореспондент.

" Е, мисля, че тя ще бъде в нашия екип, тъй като споделяме много идеи, доста мисли ", посочи Тръмп. " Знаете ли, водихме гадна акция, беше много гадно. Но тя е доста кадърен човек и съм сигурен, че ще бъде в нашия екип под някаква форма. Абсолютно ".

По-рано този месец Тръмп отхвърли концепцията Хейли да бъде избора му за вицепрезидент:

" Ники Хейли не се преглежда за вицепрезидентската позиция, само че й искам здраве! ", написа той в платформата си Truth Social.

По време на интервю за News 12 в четвъртък вечерта Тръмп изброи имена, от които може да избере вицепрезидент: Бен Карсън, сенатора Марко Рубио, сенатора Джей Ди Ванс и конгресменката Елиз Стефаник.

Републиканецът изясни, че ще вземе окончателното си решение " някъде по време на конгреса " на партията, на който той публично ще бъде повдигнат за претендент на консерваторите.

По график събитието ще се организира от 15 до 18 юли.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР