БСП последователно работи за повишаване на доходите. Още през 2018

...
БСП последователно работи за повишаване на доходите. Още през 2018
Коментари Харесай

Насочихме към хората 22 млн. социална подкрепа във време на криза

„ Българска социалистическа партия поредно работи за повишение на приходите. Още през 2018 година във „ Визия за България ” заложихме дълготрайна тактика за икономическото развиване на страната ни. За да може България да не е подвластна от един управнически мандат, и без значение на това коя политическа мощ ръководи, да се реализира развиване ", съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област и Габрово Иван Ченчев по време на тв диспути.
„ Българска социалистическа партия поредно пазиме политиките си. Успяхме да осъществяваме доста от предложенията си. Други политически сили обаче да се пробват да си присвоят заслугата във връзка с покачването на приходите. Но българските жители знаят, че обществената стратегия на Българска социалистическа партия е водеща ”, акцентира Ченчев.
По думите му е значимо в Плана за възобновяване и резистентност да се каже по какъв начин изостаналите региони на България ще се развиват.
„ За да има страна, с цел да има мощна стопанска система – би трябвало да има хора. Мерките би трябвало да са ориентирани към тях. Българска социалистическа партия доказахме с рекордната обществена стратегия от 22 милиарда, когато бяхме в ръководството, че можем да управляваме в интерес на хората ”.
„ При ръководството на ГЕРБ преди Сглобката за 12 години пенсиите се подвигнаха с 5 лв., а при нас – с 30 %. При ръководството на ГЕРБ с добавките, които Борисов великодушно раздаваше на пенсионерите, натоварваше пенсионната система, тъй като им ги взимаше оттова. Добавките не би трябвало да се взимат от пенсионната система, а от бюджета. А тези пенсионери, които имат по 40 години трудов стаж по тази причина в този момент не взимат реципрочни почтени пенсии, тъй като натоварвахте пенсионната система ”, разяснява Ченчев.
„ Българска социалистическа партия доказахме и по джоба хората усетиха, че покачваме приходите – заслужено и на всички. Без съмнение ще продължим да следваме програмата си. Няма да предадем своите гласоподаватели, няма да влезем в сглобки. Искаме ръководство в интерес на хората. За да се случи – подкрепете ни с 24 в бюлетината ”, прикани Ченчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР