Лично Георги Иванов-Гонзо награди Лудогорец с 13-ата му поредна титла

...
Лично Георги Иванов-Гонзо награди Лудогорец с 13-ата му поредна титла
Коментари Харесай

Гонзо награди Лудогорец

Лично Георги Иванов-Гонзо награди Лудогорец с 13-ата му поредна купа в шампионата. Новият президент на БФС, който същия ден беше вписан в регистъра, повече от 2 месеца след конгреса, връчи трофея на капитана Антон Недялков и треньора Георги Дерменджиев. Това се случи след 3:0 над Локо Пд в мач от предпоследния кръг на шампионата. Срещата беше без значение, тъй като " орлите " от дълго време станаха първенци, а " смърфовете " нямаха към този момент късмет да се борят за Европа.
Класическия резултат оформиха Руан Круз (9 и 10) и Куадво Дуа (33) единствено за 24 минути, след което " орлите " отпуснаха газта.
" Отборът има огромен капацитет и го сподели на този мач. Искам да поздравя притежателите, управлението, играчите, моите сътрудници треньорите за това, което направихме дружно.
Има нещо друго, тези хора, които са изиграли цялото състезание и са спечелили тези мачове, е редно и да завършат. Това е мое мнение. Всички титли за мен са доста значими и скъпи. Най-вече съм удовлетворен за тази 13-а поредна купа. Надявам се по този начин да продължим. Искам играчите да бъдат подготвени психически. Те знаят, че нашата стратегия за лятото е подготвена от зимата, знаем контролите и какъв брой време имаме за подготовка. Когато тимът играе добре, има афинитет към наши играчи. Ще забележим какво ще се получи. Искам тимът да се усъвършенства и най-вероятно това ще се случи ", сподели Дерменджиев. Той стартира мача с единствено с двама българи - Недялков и Спас Делев, а след това пусна запаси Ивайло Чочев и Георги Терзиев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР