Звездите на Strictly Come Dancing Хамза Ясин и Йовита Пристал

...
Звездите на Strictly Come Dancing Хамза Ясин и Йовита Пристал
Коментари Харесай

Звездите на Strictly се събраха отново, след като романсът на Джовани Перниче ги „разкъса“

Звездите на Strictly Come Dancing Хамза Ясин и Йовита Пристал се събраха още веднъж, две години откакто завоюваха състезанието на BBC през 2022 година

Хамза, 34, и Джоуита, 29, отидоха в Instagram в четвъртък вечерта, с цел да отпразнуват повторното си събиране, две години след спечелването на Strictly, до момента в който грееха един до различен в красива фотография. Jowita сега е на турнето Strictly Come Dancing със своите сътрудници, а Хамза изненада някогашния си професионален сътрудник, преди то да стартира, като й донесе сладка изненада зад кулисите под формата на обичаните й шоколадови бонбони.

The другарството сред двойките наподобява още веднъж устойчиво след неустойчив интервал, когато Йовита се срещаше с сътрудника си Джовани Перниче. По това време се говореше, че водещият на CBeebies и операторът на дивата природа Хамза се е влюбил в професионалния си танцов сътрудник Джоуита, до момента в който двамата са се състезавали в шоуто, преди в последна сметка да вдигнат дружно стремежи трофей Glitterball.

Докладите п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР